Categories: Actualitate

Pistolar oprit în trafic, după ce a tras mai multe focuri de armă

În autoturismul în care se afla suspectul a fost găsit un întreg arsenal, respectiv 19 cuțite de vânătoare ori cartușe pentru pistolul deținut ilegal.
Polițiștii din Ilia au fost sesizați telefonic de către o persoană cum că pasagerul unui auto­turism a efectuat mai multe focuri cu o armă, cel mai probabil cu un pistol. „Ex­ploa­tând cu operativitate informațiile deținute, po­li­țiștii Secției de Poliție Rurală Ilia au or­ga­nizat o acţiune în teren, iar în jurul orei 16:00 au reușit identificarea în trafic, pe DN 68A, pe raza localității Dobra, a autotu­ris­mului din care au fost executate focurile de armă. După oprirea autoturismului, conducă­to­rul auto, un tânăr de 21 de ani şi pasagerul, în vârstă de 23 de ani, ambii din comuna Dobra, au fost conduşi la sediul unităţii pen­tru audieri, după ce în autoturism, la picioa­rele pasagerului din dreapta, a fost identi­fi­cat un pistol neletal din categoria celor su­puse autorizării. În auto­turism, în urma con­tro­lului, au fost găsite 96 de cartușe (muniție aferentă armei neletale) şi 19 cuțite de vâ­nătoare”, a informat IPJ Hu­nedoara. Polițiștii îl cercetează pe tânăr pen­tru infracțiunile de ne­respectarea regimului armelor și muni­ți­i­lor și uz de armă fără drept. Din primele cer­ce­tări, se pare că pasagerul ar fi achizițio­nat recent arma neletală (fără însă a deţine documente de provenienţă ori autorizare) şi ar fi dorit să o „testeze”, execu­tând mai multe focuri de armă între satele Răduleşti, Bujoru şi Lăpuşnic, din comuna Dobra. (M.Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

12 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

17 ore ago