Comunitate

Peștișu Mic: Invitație la sănătate

Magdalena Șerban

Unul dintre cele mai binevenite demersuri care să aibă importanță majoră asupra unei comunități este să o sprijini din punct de vedere medical. Deși nu ne putem plânge că în județ nu sunt spitale, deplasarea pentru in­ves­tigații se face, în general, doar atunci când există dureri și omul se simte rău. Așa că e mai greu să asiguri pre­venție și monitorizare. La Peștișu Mic, administrația publică vrea să ofere și această facilitate, aici urmând să aibă loc o acțiune de evaluare a stării de sănătate.

Fără timp pierdut pe drumuri și fără cheltuieli
„Astăzi și în 14 martie 2024, între orele 09:00 – 14:00, la căminul cultural din satul Pestișu Mic, cei interesați pot beneficia de consultații medicale în specialități precum ecografie abdo­mi­nală, ecografie tiroidiană, ecografie mamară și elecrocardiogramă (EKG). Toate acestea sunt gratuite și sunt puse la dispoziția dumneavoastră de Primăria comunei Pestișu Mic în colaborare cu cli­nica medicală Caroll Med Hunedoara, re­pre­zen­tată de doam­na doc­tor Radu Carollina, medic spe­cia­list în en­do­cri­nologie și medic primar în boli infecțioase. Do­resc să vă anunț că nu există nici un fel de obligativitate din partea dum­nea­voas­tră, nu trebuie să achitați nimic, prin astfel de acțiuni având prilejul să venim în întâmpinarea unei mari ne­ce­sități care există în orice comunitate, și anume cea de ordin medical. Vă aș­teptăm în număr cât mai mare și tare ne-am bucura să ne știm de folos. Sănătate, tuturor”, a transmis Daniel Dobruţchi (foto), primarul din Peştişu Mic.

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

11 ore ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

11 ore ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

11 ore ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

12 ore ago