Categories: Actualitate

Persoane grav rănite în accidente rutiere

Miercuri, în jurul orei 23, în municipiul Hunedoara, un bărbat, în vârstă de 28 de ani care conducea un autoturism pe strada Lătureni, a lovit o maşină parcată şi un gard al unui imobil din zonă.
Tânărul nu deţinea permis de conducere, iar  potrivit  testului efectuat cu aparatul alcooltest, a rezultat că acesta era şi băut, el având o concentraţie de 0,38mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului, o femeie de 28 de ani, tot din Hunedoara, care se afla în autoturism, a fost grav rănită. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.
Tot miercuri, în jurul orei 15, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Călan, care conducea o motocicletă pe DN 66 în apropierea localităţii Ruşi, a fost grav rănit. Tânărul nu a respectat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, ceea ce a dus la ciocnirea celor două vehicule. Şoferul motocicletei a fost transportat imediat la Spitalul Municipal din Hunedoara. Şi în acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. (A.Brandisz)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

10 ore ago