Categories: Sport

Pera BMW vine tare din urmã

Ciprian Marinuţ

Singura surpriză a etapei din weekend a SuperLigii RealSport Deva a realizat-o echipa Pera BMW care a dispus cu 3-1 de ocupanta locului trei, Venus Deva. În aceeaşi rundă, favoritele eşalonului de elită, CSD şi Avantaje, au bifat victorii lejere, la fel ca şi primele clasate în ligile B şi C.

Transferurile care aduc victoria
Cu mai mulţi jucători noi în lot, Pera BMW a prins, în sfârşit, viteză, şi a obţinut prima victorie în noul sezon. Succesul vine după două remize şi trei eşecuri în primele cinci etape şi se datorează în mare măsură finanţatorului echipei, Ovidiu Ioiescu, care s-a mişcat bine pe piaţa transferurilor. „Pera” a reuşit să-şi asigure serviciile jucătorilor Giani Răducănescu şi Andrei Torok (ambii ex-Avantaje), Vali Munteanu (ex-Quasar), Petre Clep (ex-Alfa Team) şi Adrian Uruci (de la teren mare), iar exprimarea echipei s-a schimbat mult în bine. Pera BMW a ţinut-o în şah în prima repriză (scor 1-1) pe ocupanta locului trei, Venus 2005 Deva, prin golul reuşit de Giani Răducănescu, iar după pauză, a dominat şi a câştigat cu 3-1, prin golurile semnate de Andrei Torok şi Adrian Uruci. „Cu un echipament nou, inspirat de la clubul Real Madrid şi cu mai multe noi-achiziţii, jocul echipei a fost mai bun. Prima parte a fost echilibrată, dar după pauză, am dominat total. Pe lângă cele două goluri, am mai avut două bare şi chiar eu am ratat un penalti la scorul de 3-1. În continuare, echipa va deveni mai omogenă şi vom fi şi mai redutabili”, a spus Ovidiu Ioiescu.

Legea favoritelor
Cu excepţia surprizei reuşite de Pera BMW, în celelalte partide ale SuperLigii, favoritele au făcut legea. Lidera CSD a reuşit scorul etapei, 6-0, cu revelaţia startului de campionat, City Taxi, iar campioana Avantaje s-a trezit după eşecul din runda precedentă şi a dispus cu 7-2 de C.F.R. În Liga B, prima clasată, Tikva Construct, şi-a menţinut perfecţiunea, câştigând cu 8-2 partida cu Sews I, în vreme ce ocupanta poziţiei secunde, AS FC Cristur, a reuşit scorul etapei, 9-0, cu D.P.D. În fine, în ultimul eşalon, cel mai categoric succes l-a obţinut chiar lidera perfectă, Sews Orăştie care i-a spulberat cu 13-2 pe cei de la Templierii, ocupanţii ultimului loc în clasament.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

2 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

2 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

2 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

2 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

2 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

2 ore ago