Categories: Actualitate

Pentru că a refuzat să bea, s-a trezit cu casa în flăcări

Supărat foc pe vecinul său că nu a vrut să-l acompanieze la un pahar de băutură, un bărbat de 37 de ani din Petrila s-a răzbunat pe locuinţa acestuia. Cum anume? I-a stropit casa cu benzină şi i-a dat foc.  

Incidentul s-a petrecut ieri în Petrila, pe strada Răscoala. În jurul orei 11.30, petrileanul de 37 de ani, beat de-a binelea, l-a invitat pe vecinul său să bea cu el un pahar. Acesta din urmă a refuzat, motiv pentru care vecinul său nu a stat mult pe gânduri şi i-a incendiat o anexă a gospodăriei. Focul a fost stins de vecini şi pompierii sosiţi la locul intervenţiei, iar pagubele nu au fost de proporţii. Fiind vorba despre o distrugere intenţionată de bunuri, pe firul faptelor au intervenit şi poliţiştii, pentru a lua măsurile legale faţă de piromanul scăpat de sub control.
„Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit faptul că, bărbatul de 37 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a incendiat locuinţa unui vecin, în urma unui conflict spontan. Poliţiştii l-au condus pe făptuitor la sediul subunităţii de poliţie, în vederea audierii şi a luării măsurilor legale, în cauză fiind constituit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi ameninţare”, a informat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Doar că, ajunşi la sediu, poliţiştii au constatat că nu au cum să-l ancheteze pe bărbatul de 37 de ani, aflat într-o stare avansată de ebrietate. Prin urmare acesta a fost dus la Spitalul din Petroşani, să-şi revină din beţie, urmând ca apoi să fie luat la întrebări.  (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

3 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

4 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

11 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

11 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

11 ore ago