Categories: Actualitate

Penitenciarul, amendat pentru lipsa lui Penciuc de la proces

Ieri, la Tribunalul Hunedoara a avut un nou termen de judecată procesul cunoscut opiniei publice cu denumirea Simota & Litera, în care 14 hunedoreni sunt acuzaţi de iniţiere şi constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup, şantaj, lovire sau alte violenţe, cămătărie, lipsire de libertate ş.a..

Şedinţa de judecată a fost programată pentru administrarea probelor din dosar, dar pentru că în sală nu a fost prezent Cătălin Penciuc (foto), aflat în arest preventiv, judecătorul a acordat un nou termen pentru 14 aprilie. Mai mult de atât, instanţa a dispus amendarea administraţiei Penitenciarului Aiud, cu suma de 1.500 de lei, pentru faptul că Penciuc nu a fost adus la tribunal, aflându-se în custodia lor. Amenda poate fi contestată în termen de 10 zile de la comunicare.
Cătălin Penciuc este singurul din acest dosar care se află în arest preventiv, după ce a fost depistat de autorităţi în Marea Britanie, fiind dat în urmărire naţională şi internaţională. Pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare preventivă din 2013, atunci când în spatele gratiilor au ajuns Cristian Litera, Alin Simota, dar şi alţi membri ai grupării. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Dar de dosarul lui Berbeceanu de ce nu mai scrieti nimic.? Pe unii ii intereseaza mai mult decit dosarul lui Simota@Litera. Nu faceti discriminare.

  • Sa ma p.s pe toti interlopii. Sunt celw mai mari sifoane. Se dau tari, dar sunt mai lasi decit o femeie. Primii sunt Litera si Pera. Doi bulangii.

  • Ai uitat de Margan care leaga lumea daca nu poate sa i bata... la injosit matei la scala si acum vrea sa il lege ca atata poate sifonu... sau baderca care a legat pe erwin si cula el cu margan si fata lui... si pe cei din hd tot baderca ... si margan a legat pe baderca din tm... ce prost tre sa fi sa furi porecla la altii auzi baderca din deva si el e femeie musca cand ia bataie feteloooor rupeti fiatu si loganu in doua de frica

  • Esti un analfabet, praduitor si bulangiu bai ,,Balasa,,. Esti unul din sclavii lui Perasifon. Pera pe citi a bagat in puscarie cu sifoneala lui? Pe Utu Rohozneanu, Mugur Nedelcu, Calun Ciota, Litera, s.a. E un sifon ordinar si jegos. O ,,femeie,,.

  • Aberezi Mira adu o dovada in ce spui... iar cat despre sefu tau margana uitate in sentinta cu matei si vezi sifoneala pe fata Mira u vrei sa le faci la baieti care ceva cu gura sti noi... esti pulasa sau ionela perverso... adu dovezi... mugurel sa predat singur cat despre utu retarrdato... de unde dracu sa te ia sa stie pera ce face utu ... pe cand margan a legat pe baderca a vrut sa il lege pe matei pt ca ia injosit tot neamu... pe el pe balsa pe balasa pe ionela pe badetca ... va scos pe toti pe rand si ce sa i faceti??? Sa il su... i... asa ca ati vrut sa il.legati jeturilooor nati reusit ... dati talpa la logan

  • Proasto... Litera la legat pe pera... si asculta inregistrarea cu berbeceanu sa vezi ce zice gresit sau ce fapta da???? Niciuna zice omu ca litera vrea sa il lege... i baga fapta asta pe gat care e acum la ziar... dar de unde sa sti vb din auzite proasta satuluu... si vezi ca matei va facuto... rusinea nu o mai puteti spala va scuipat si va injosit fetelor ...

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

22 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

22 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

22 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

22 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

22 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

22 de ore ago