Categories: Actualitate

Pedepsit la 14 ani şi jumătate de închisoare

Tânărul de 17 ani, care în septembrie 2012 a omorât în bătaie un bărbat din municipiul Vulcan, a fost condamnat. Cătălin Paul Szabo a primit o pedeapsă de 12 ani şi şase luni de închisoare, la care s-au mai adăugat alţi doi ani, dintr-o pedeapsă mai veche, care-i fusese suspendată.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, „instanţa l-a condamnat pe inculpat la 12 ani şi şase luni de închisoare, cu executare, şi a revocat suspendarea condiţionată a executării pedepsei de doi ani de închisoare, aplicată în cursul anului 2011 de Judecătoria Petroşani. În final, inculpatul va avea de executat 14 ani şi şase luni de închisoare“. Aceasta a adăugat că hotărârea magistraţilor poate fi atacată prin apel, în termen de 10 zile de la comunicare.
Amintim că în toamna anului trecut, Cătălin Paul Szabo, în vârstă de 17 ani, a omorât în bătaie un bărbat de 56 de ani, pe care-l vizitase cu intenţia de a-i fura din locuinţă. Condamnarea de doi ani de închisoare, cu suspendare, primită anul trecut de către criminal, a fost dată pentru infracţiuni de furt calificat. (C. Ghenea)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

5 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

21 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

21 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

21 de ore ago