Pedeapsă mai mare pentru femeia care şi-a înjunghiat şeful

10 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Cinci ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor şi daune de zeci de mii de lei. Asta au decis magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia în dosarul femeii din Orăştie care şi-a înjunghiat şeful direct.
Judecătorii Curţii de Apel Alba Iulia au mărit condamnarea dictată de Tribunalul Hunedoara în cazul hunedorencei care şi-a înjunghiat şeful, după ce a aflat că este concediată. Aceasta avea un cuţit de bucătărie la ea, şi l-a înfipt în abdomenul şefului ei direct, un bărbat de 38 de ani. Gabriela Buteş (foto) a fost condamnată de instanţa de fond la trei ani şi patru luni de închisoare, însă în urma apelului pedeapsa i-a fost majorată la cinci ani. Totodată, instanţa a modificat şi cuantumul pretenţiilor civile cu titlu de daune morale pe care muncitoarea trebuie să i le plătească victimei. Astfel, în loc de 6.000 de lei cât a decis Tribunalul Hunedoara, femeia trebuie să achite suma de 50.000 de lei. Soluţia Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fiindcă funcţionari ai Consiliului Judeţean nu şi-au făcut treaba pentru care sunt plătiţi regeşte: Reabilitarea drumului dintre Hunedoara şi Călan este „în aer“!

Sorina Popa Un lucru este sigur. Funcţionarii publici nu se mai pot plânge că au salarii mici, ca să nu-şi...

Petru Mărginean: În scurt timp anunţăm echipa de conducere a PUR Hunedoara

Ieri, în cadrul conferinţei de presă organizată la sediul central al Umaniştilor, Coordonatorul Naţional al Partidului, Cristian Popescu Piedone, a...

Preşedintele Bobora le-a dat ultimatum!

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora (foto), susţine că i-a dat un ultimatum operatorului de salubritate Brai Câta, pentru remedierea...

Închide