Paul Craşovean: Suntem mai mulţi decât v-aţi putea imagina. Hunedoara va rămâne judeţul nostru

Paul Craşovean (foto) este candidatul Partidului Mişcarea Populară Hunedoara pentru Senatul României. El este inginer şi locuieşte în municipiul Hunedoara.
”Uitaţi-vă doar de jur împrejurul dumneavoastră, în municipiul Hunedoara! Câtă producţie mai respiră prin plămânul care a fost odată «oxigenul» acestui judeţ? Pentru municipiul Hunedoara, pentru judeţul Hunedoara, vorbeşte istoria locală, tradiţia locală. Noi ce facem? Noi care vedem cu ochii raţiunii pe ce călcăm, de ce acceptăm să călcăm în picioare viitorul hunedorenilor? Eu vin să vă chem alături de mine şi echipa mea pentru a ne asuma lupta pentru speranţa zilei de mâine a Hunedoarei. Orice minut contează, orice idee, orice suflet contează în economia judeţului”, susţine Paul Craşovean, candidatul PMP Hunedoara.
Paul Craşovean este decis să lupte pentru a vă arăta că Hunedoara are alternativă: umană şi economică. ”Poveştile cu Feţi-Frumoşi şi Ilene Cosânzene sunt pentru copii. Oamenii mari au obligaţia să lupte pentru ca aceste poveşti să devină realităţi pentru copiii lor. Hunedoara este judeţul în care speranţa pentru viitor va rămâne vie tocmai prin noi. Mă simt încă atât de tânăr. Am puterea să flutur steagul judeţului Hunedoara până când generaţiile următoare sunt pregătite să preia ştafeta. Observaţi cum industria a dispărut rând pe rând? Cei care ar fi avut obligaţia să intervină nici măcar nu ne-au cerut ajutorul.  Ei nu au avut curajul să ne adune într-o echipă pentru a ne apăra dreptul de a trăi decent, de a ne asigura confortul zilnic. Nu au mişcat un fir de praf. Aveţi încredere că suntem mai mulţi decât v-aţi putea imagina. Hunedoara va rămâne judeţul nostru”, afirmă Paul Craşovean.
(Biroul de presă)
Comandat: PMP Hunedoara; Executat: Media Hunedoreană SRL Deva;
CUI AEP mandatar financiar 11160002

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele că o domnișorică a fost pusă pe o funcție demnă de tinerețea…

9 ore ago

Bulina albă

Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăștie Pentru că a făcut din centrul orășelului un peisaj cochet,…

9 ore ago

Laurențiu Nistor: A început modernizarea DJ 705A pe sectorul Orăștie – Costești, unul dintre cele mai importante drumuri din punct de vedere turistic

Infrastructura rutieră de acces spre Ce­tățile Dacice din Munții Orăștiei se moder­nizează cu fonduri europene…

9 ore ago

Bulina neagră

Constantin V., din municipiul Petroșani Pentru că a fost arestat pentru mai multe furturi din…

9 ore ago

Pe drumuri bune, la Băița

Magdalena Șerban Nu există să nu se poată asfalta acele drumuri care deși sunt im­por­tante…

9 ore ago

Vești bune! Spitalul din Hunedoara are un nou medic în specialitatea Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Magdalena Șerban Din ce în ce mai multă lume e depis­tată cu diabet, iar această…

9 ore ago