Patru jocuri de casino pe care le poți învăța în mai puțin de 10 minute

Dacă vrei să fii un maestru de blackjack, acest lucru necesită timp. Aceeași situație este în cazul majorității jocurilor de strategie. Cu toate acestea, există jocuri de cazino ușor de învățat. Cu toate că sunt jocuri ușoare, asta nu înseamnă că sunt mai puțin atractive, iar, de multe ori, șansele de câștig în cazul acestora sunt considerabil mai mari.

Am creat o listă cu patru jocuri de cazino pe care le poți învăța în 10 minute sau mai puțin. Dacă ești gata de acțiune, intră pe Supercazino și încearcă-ți norocul.

 

1.    Baccarat

Principalul motiv pentru care baccarat este atât de ușor de învățat se datorează faptului că există doar trei opțiuni de pariere, iar jocul este condus de un dealer, la fel ca la blackjack, deci tot ce trebuie să faci este să plasezi pariul.

Baccarat se joacă la o masă de 14 jucători. Fiecare jucător este marcat la masă cu un număr de la 1 la 15, numărul 13 este omis din motive intenționat. Baccarat este jucat cu șase, opt sau nouă pachete de cărți, în funcție de cazinou, care sunt redate la fiecare mână nouă. Masa Mini-Baccarat are jumătate din mărimea unei mese normale, având locuri doar pentru șapte jucători.

Scopul jocului este de a ajunge cât mai aproape de un total de 9 puncte posibil. Nu sunt multe decizii pe care jucătorii trebuie să le ia de-a lungul timpului, deoarece regulile jocului sunt predeterminate. Tot ce trebuie să faci este să alegi pe cine să pariați, pe jucător sau pe bancher. Bancherul din Baccarat nu se referă la casă, ci este doar una dintre cele două părți pe care se poate paria. Odată plasate pariurile, dealerul va extrage cărțile și jucătorii nu vor mai avea alte decizii de luat.

2.    Ruleta

Pentru un joc atât de simplu, ruleta oferă multe emoții. Tot ce e nevoie să faci este să urmărești cum dealerul aruncă o bilă în jurul roții și să faci pariuri referitoare la locul unde aceasta va ateriza.

Pe măsură ce mingea se învârte în jurul ruletei, e nevoie să pui jetoanele pe numerele, culoarea preferată (atâta timp cât este roșu sau negru) sau o combinație a celor două. Poți paria pe numerele de la 1 la 36, care alternează în culori între roșu și negru, plus 0 și 00, care sunt verzi.

Înainte de a te așeza la o masă, caută un semn mic care anunță care sunt pariurile minime în interior și în exterior. Dacă minimul pariului exterior este de 5 dolari, înseamnă că fiecare pariu extern trebuie să fie minim 5 dolari. Dacă minimul interior este de 5 dolari, înseamnă că suma totală pe care ați pariat pe interior trebuie să fie de cel puțin 5 dolari.

Ruleta este un joc de șansă pură – abilitatea și strategia nu fac parte din ecuație. Nu contează dacă câștigi de trei ori la rând sau 30, cotele tale la fiecare rotire sunt întotdeauna aceleași. Singurul lucru pe care îl poți controla este cât pariezi, cât joci și cât de des.

 

3.    Sloturile

Alege liniile de plată, apasă butonul (sau trage maneta) și lasă rolele să se rostogolească. Am putea să spunem că nu există un joc de cazino mai distractiv decât sloturile. Vestea bună? Este extrem de ușor de jucat!

Există o mare varietate când vine vorba de sloturile. La cazinourile din întreaga lume sau la cele online vei găsi sloturi retro sau versiuni moderne, cu teme extrem de variate. Cheia este să găsești un slot care să se potrivească stilului și bugetului tău.

Înainte de a începe, este o idee bună să consulți regulile jocului. De cele mai multe ori găsești toate informațiile necesare în meniul jocului. Citind regulile și instrucțiunile, îți va fi mult mai ușor să înțelegi ce opțiuni ai la dispoziție: cât de mult poți paria, ce linii de plată poți să alegi, sau care sunt șansele de câștig.

Sloturile au de obicei trei sau mai multe role, fiecare dintre ele având un număr de simboluri. Combinațiile de simboluri pe care aterizează simultan sunt numite „linii de plată”.

Sloturile se bazează pe generatoare de numere aleatorii (RNG – Random Number Generator) care generează mii de numere pe secundă. Acest mecanism garantează corectitudinea sloturilor. Indiferent dacă câștigi sau pierzi este determinat de numărul aleatoriu generat în momentul exact în care activezi fiecare joc – dacă numărul aleatoriu se potrivește cu o linie de plată pe care ai pariat, vei câștiga. Linii de plată diferite plătesc sume diferite, în funcție de cotele lor.

Șansele de câștig depind de tipul de slot pe care îl joci, precum și de liniile de plată pe care alegi să pariezi.

 

4.    Craps

 

Ultimul joc de jocuri de noroc ușor de stăpânit pe listă este craps. Dacă nu știi nimic despre craps și se întâmplă să mergi într-un cazino, probabil că nu ți-ai imagina că este un joc chiar atât de stăpânit.

Jocul de craps poate părea un pic dificil la început, dar asta doar pentru că există atât de multe modalități de a paria și de a juca. În realitate, este destul de simplu: câștigi sau pierzi în funcție de locul în care îți pui jetoanele și suma celor două zaruri după ce au fost aruncate.

 

Concluzii

Toate cele patru jocuri din această listă pot fi învățate în 10 minute sau mai puțin. Îți recomandăm să joci craps și baccarat, deoarece acestea oferă cote mai bune decât ruleta și sloturile.

Indiferent de jocul ales, nu uita să pariezi responsabil și să te distrezi. Scopul principal al jocurilor de noroc este unul de entertainment, chiar dacă, cu un pic de șansă, poți ajunge fericitul câștigător al unui premiu care îți va schimba viața.

 

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.