Pasiunea pentru ”motoare” i-a adus un dosar penal

Un tânăr din Lupeni s-a urcat băut pe motocicletă şi a ieşit la plimbare împreună cu un minor de 15 ani, deşi era băut, nu avea permis de conducere şi ”motorul” nu era înmatriculat.

Un echipaj de poliţie l-a descoperit în trafic pe raza localităţii Tismana din Gorj şi i-a făcut semn să oprească pentru control. Bărbatul nu s-a supus semnalelor poliţiştilor şi a accelerat în încercarea de a scăpa de ei, iar după circa 100 de metri a provocat un accident în urma căruia a suferit mai multe răni, atât el, cât şi minorul aflat în spatele său. Cei doi au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii au constatat că lupeneanul avea motive să nu se supună controlului. Avea o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motocicleta nu era înmatriculată şi nu avea nici permis de conducere.
Pe numele său s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, de o persoană aflată sub influenţa alcoolului şi care nu posedă permis de conducere. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.