Categories: Actualitate

Pasionat de lotto? Iată TOP loterii americane pe care să le încerci!

Jocurile de noroc se regăsesc în diferite forme, în mod special în portofoliile operatorilor online. În ziua de astăzi ai acces la o gamă extrem de vastă de titluri, care mai de care cu specificații cât mai ieșite din tiparele clasice. De la această regulă nu fac excepție nici loteriile, o zonă de interes care a început de câțiva ani să acumuleze un număr tot mai mare de gambleri.

 

Datorită succesului pe care îl are această categorie a industriei iGaming, operatorii online au început să includă în oferta lor, cât mai multe loterii. Astfel, în prezent, ai de ales cam la mai toate agențiile de top din zeci de opțiuni. Fiecare vine cu diverse caracteristici, care țin atât de tiparul variantei loto, cât și de periodicitatea evenimentelor, ori de Jackpot-ul pe care-l oferă, dar nu numai.

 

Cel mai adesea, versiunile lotto sunt organizate în funcție de țara de proveniență, iar cele care aparțin de Statele Unite ale Americii au un public tot mai numeros. Printre cele mai cunoscute loterii se află Mega Millions 5/70 și Powerball  5/69, iar ele sunt îndeaproape urmate de:

 

  • Versiunea lotto Washington Daily care are evenimente zilnice, la ora 06’00, ora României.
  • Loteria Pennsylvania Treasure Hunt 5/30 care are organizate extrageri în fiecare zi, la ora 20’00, ora României.
  • Loto New York Pick 10 care are evenimentele zilnic, la ora 02’35, conform fusului nostru orar.

 

Din seria americană de lotto Fantasy 5 trebuie amintite câteva versiuni disponibile și în România. Ele au un farmec aparte și vin cu formate diferite, așa că nu te vei plictisi dacă le iei în considerare pentru a plasa unul sau mai multe bilete virtuale la:

 

  • Arizona Fantasy 5 (5/41)
  • Florida Fantasy 5 (5/36)
  • Michigan Fantasy (5 5/39)

 

La operatorii licențiați de top din România, există mult mai multe versiuni de lotto, atât din SUA, cât și din alte țări. Unele dintre ele sunt foarte populare pentru că sunt tip transnaționale, așa cum sunt cele europene. Pentru fiecare este important să ai în vedere mai multe caracteristici, printre care miza minimă, premiile disponibile, tipul loteriei, dar și cotele pe care le oferă agenția.

Șansele de câștig la loteriile online

Ideal este să te folosești și de câteva tehnici prin care ți-ai putea crește șansele de câștig. Cel mai adesea, sistemele și strategiile se bazează fie pe rezultatele anterioare, fie pe faptul că după “x” bilete plasate, vei avea parte de un câștig care să compenseze investițiile făcute până în momentul respectiv.

 

Orice abordare ai avea, ține cont că nu vei avea garanții, ci vei putea să-ți crești șansele de câștig. Pentru a face asta, ai posibilitatea la unii operatori să apelezi chiar și la cadourile pe care le oferă prin programul lor de fidelizare și care sunt valabile pentru categoria de lotto.

 

Oricum decizi să îți faci selecțiile, oriunde plasezi bilete și oricare îți este norocul, ține cont că cel mai important este să te distrezi și să joci responsabil. Premiile pot să vină pe neașteptate, de aceea este bine să te bucuri de experiențele pe care le ai până când ai rezultatele mult dorite!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago