Paşi spre noua Sală Polivalentă a Devei

Primăria Deva se apropie cu paşi rapizi spre realizarea unei noi investiţii. Este vor­ba de Sala Polivalentă, care va fi ridicată în Cristur, localitate aparţinătoare de reşe­dinţa de judeţ.
„Încă un pas pentru construirea Sălii Poli­valente din Deva. Compania Naţională de Investiţii a semnat contractul de atribuire a studiilor de specialitate necesare constru­i­rii Sălii Polivalente din municipiul Deva.
Acest complex sportiv va fi construit în satul Cristur şi va cuprinde: sală de sport poli­valentă cu o capacitate de 3.000 de locuri, sens giratoriu cu accesele carosabile aferente, parcări, alei de acces pietonale şi zone verzi.
Sala va putea fi folosită şi pentru spec­ta­cole, alte manifestări culturale şi patinoar. Investiţia este finanţată din fonduri gu­vernamentale prin Compania Naţională de Investiţii”, a anunţat Florin Oancea, pri­marul municipiului Deva. (A. Năstase)

3 comentarii la „Paşi spre noua Sală Polivalentă a Devei

 • 9 februarie 2021 la 2:45
  Permalink

  Sala polivalenta se potriveste in zona industriala Macon …exact ca si “nuca in perete” . 1) Deva are alte ….zeci de probleme ….importante nerezolvate , 2) Amplasamentul este prost ales fara cap…fara minte (Pentru ce sa amplasezi o sala polivalenta …..intr o zona industriala Macon+ Centru logistic ….si daca tot ai spatiu …pasunea satului Cristur ….mai bine ii gaseai o destinatie tot de timp industrial un parc industrial …ptr atras investitii etc) , 3) Daca lucrarile se executa dupa “vechile cutume/obiceiuri/ traditii” de o calitate asemanatoare cu cele de la “scaldatoarea hotilor”-Aqualand …. o sa avem parte de o polivalenta cu un acoperis prin care o sa ploua …pereti mucegaiti … si care va aduce asemenea …datorie la buget !

 • 9 februarie 2021 la 8:10
  Permalink

  Nebunie curata, ce dracu sa mai zici

 • 9 februarie 2021 la 12:26
  Permalink

  La situatia actuala cu covid 19 va fi un focar de raspindire a bolilor transmise prin aer .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare