PĂRAN DORIN, USL: Sănătate pentru toţi, la standarde europene

Candidatul USL la SENAT pe Colegiul Brad-Orăştie-Simeria-Geoagiu şi Valea Mureşului, Păran Dorin (foto), susţine domeniul sănătăţii, precizând că „nimic nu este mai important, decât sănătatea. Poţi avea orice pe lume, dacă nu ai sănătate, nu ai nimic“.
„În cei patru ani de mandat, am fost pus într-o situaţie pe care nu am dorit-o, respectiv propunerea de desfiinţare a spitalelor din Brad şi Orăştie. Prin Hotărâre de Guvern, s-a luat această decizie. Impactul unei asemenea decizii a fost devastator pentru cetăţenii din cele două oraşe şi din localităţile rurale arondate. Lumea care beneficia de servicii medicale era disperată de închiderea celor două spitale. De asemenea, cadrele medicale erau într-o stare de tensiune”, spune senatorul Păran.
Păran Dorin spune că „personal, am avut mai multe demersuri şi intervenţii, pentru ca spitalele respective să nu se desfiinţeze“. „Am avut mai multe adrese în acest sens. În acelaşi timp, a fost şi o implicare de front comun din partea administraţiilor locale sau din partea altor colegi parlamentari. Un lucru bun, totuşi, în politică, e fapul că atunci când există subiecte sensibile, ne putem aşeza la aceeaşi masă şi să lăsăm culorile politice”, afirmă senatorul liberal.
Senatorul hunedorean continuă, spunând că „pentru perioada 2012-2016, Programul USL de guvernare propune nişte chestiuni concrete pentru sistemul de sănătate“.
„Vrem să COMPENSĂM MEDICAMENTELE în mod real cu 90 la sută, pentru pensionarii cu pensii sub 1.000 de lei. De asemenea, ne dorim să asigurăm RECONDIŢIONAREA ŞI DOTAREA PÂNĂ ÎN ANUL 2016 A AMBULATORIILOR DE SPECIALITATE din spitale, prin programul POR, prin alte programe comunitare, prin programul cu Banca Mondială sau prin finanţare de la Ministerul Sănătăţii. Cred că  ar fi bine să EXTINDEM SISTEMUL SMURD LA NIVEL NAŢIONAL, cu contribuţia autorităţilor locale. Extindem echipajele SMURD la nivel rural, în colaborare cu autorităţile locale şi continuăm programele multianuale de dotare ale serviciilor de ambulanţă şi SMURD.
Senatorul Păran Dorin speră că oamenii vor acorda votul lor pentru un asemenea program propus de USL şi urează tuturor MULTĂ SĂNĂTATE!

4 comentarii la „PĂRAN DORIN, USL: Sănătate pentru toţi, la standarde europene

 • 23 noiembrie 2012 la 3:01
  Permalink

  Avem pensionari care au 350 de lei lunar ,dupa ce platesc factura la apa ,gaz ,curent ,cablu tv ,ce le mai ramane de mancare ,de haine ,de mers la un spectacol ,teatru un film la cinematrograf ,daca mai se imbolnavesc cu ce mai cumpara medicamente ?

 • 23 noiembrie 2012 la 8:06
  Permalink

  Mai nea Părane, de curios întreb: cum de mai ai curaj să candidezi din moment ce în actualul mandat nu cred că ai dat pe la biroul din Brad, de 5 ori?! Şi mai am: de ce te înjură oamenii din Brad spunând că au vrut să între în audienţă la tine, dar ba îi refuzai, ba nu dădeai pe acolo?! Aud? Cum poţi fi atât de mizerabil acum încât să vii să spui că te preocupă sănătatea? Ţi-aş recomanda să-ţi iei pensia aia babană de fost somnambul în Palavramentul României, şi să te retragi în munţi!

 • 23 noiembrie 2012 la 11:30
  Permalink

  Faptul ca acum candideaza din partea USL, imi intareste convingerea ca toti cei care se cred de stanga, dreapta centru dreapta si vor cu orice pret la putere sunt niste JIGODII UMANE…
  Cum sa sustii unul ca asta care a votat taierea salariilor si mai ales a pensiilor, a inchiderii spitalelor etc?
  RUSINE CELOR CARE-L SUSTIN PE ACEST om.
  APROPO: in urma cu 6 luni era pe lista rusinii postate de PNL(alaturi de bravul Blaga-Orastie) pe afise ce impanzeau DEVA, acum e un liberal veritabil…..
  “Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi
  Să ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi!
  Tot ce-n ţările vecine e smintit şi stârpitură,
  Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură,
  Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii,
  Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii,
  Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,
  Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii!

  Şi acum priviţi cu spaimă faţa noastră sceptic-rece,
  Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece?
  Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
  Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă,
  Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela,
  Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
  Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară,
  Prea fă***ăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
  Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,
  Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!
  Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire;
  Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire.

 • 25 noiembrie 2012 la 14:47
  Permalink

  Nimeni nu il va vota, chiar daca se ascunde sub sigla USL! Stim ca esti un traseist politic pentru ciolan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare