PÃRAN DORIN, candidat USL la SENAT: Nu trebuie sã mai ajungem la desfiinţãri de instanţe. Sunt pentru o justiţie egalã şi corectã pentru toţi

Păran Dorin, candidatul USL pentru colegiul de Senat, Brad-Orăştie-Simeria-Geoagiu şi Valea Mureşului, susţine independenţa Justiţiei şi consideră acest domeniu unul vital pentru a avea o ţară mai puternică.
În perioada mandatului meu, referitor la Justiţie, am intervenit insistent pentru înlăturarea Proiectului de lege privind desfiinţarea unor instanţe judecătoreşti. Printre instanţele propuse de Guvern desfiinţării era şi Judecătoria Orăştie.
Alături şi de alţi colegi parlamentari din judeţ, ne-am opus unei asemenea decizii!
Practic, personal, am înaintat adrese (3/25.01.2011) Ministerului Justiţiei şi mape de informare, prin care am solicitat reanalizarea situaţiei Judecătoriei Orăştie, în sensul excluderii sale din lista instanţelor propuse pentru desfiinţare.
În final, am reuşit ca Judecătoria Orăştie să nu fie desfiinţată! Era prea mult, ca oamenii din Balşa şi Grădişte să meargă la judecătorii din Deva, Alba sau Sibiu. Judecăţile costă, îi mai costa şi drumul.
Pentru mandatul 2012-2016, Programul de Guvernare USL, pe Justiţie, prevede mai multe reforme, cum ar fi eliminarea influenţei politice asupra Justiţiei, o strategie naţională anti-corupţie, publicarea tuturor hotărârilor judecătoreşti pe Internet, cu protejarea datelor cu caracter personal şi asigurarea răspunderii judecătorilor şi procurorilor în cazul abuzurilor şi încălcării flagrante a legii.
Sunt pentru o justiţie egală, independentă  şi corectă pentru toţi!
La 9 decembrie, VOTAŢI USL pentru ROMÂNIA PUTERNICĂ!

PĂRAN DORIN, candidat USL la SENAT, pe Colegiul Brad-Orăştie-Simeria-Geoagiu şi Valea Mureşului

Un gând despre „PÃRAN DORIN, candidat USL la SENAT: Nu trebuie sã mai ajungem la desfiinţãri de instanţe. Sunt pentru o justiţie egalã şi corectã pentru toţi”

  1. Ce bine vorbeti ,daca erai la mine in colegiu te votam ,dar daca nu te tine-ai de promisiune te dadeam in judecata ca mai influentat sa te votez si ceream sa fi demis si ceream daune morale ,minciuna ,santajul si traficul de influenta facut asupra cetatenilor trebuie pedepsit si daca este facut de politicieni .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.