Pacienţii COVID-19 îşi iau tălpăşiţa din spitale

5 iulie 2020 | 3 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Situaţia bolnavilor COVID-19 din judeţ s-a îmbunătăţit peste noapte. Nu, nu e vorba de o vindecare miraculoasă. Nu, a fost publicată decizia Curţii Constituţionale în Monitorul Oficial, hotărâre care arată că pacienţii asimptomatici cu noul virus nu pot sta în spital dacă nu vor acest lucru.
De asemenea, nici o persoană nu se mai află în centrele de izolare, din acelaşi motiv. Sebastian Mezei (foto), directorul executiv al DSP Hunedoara, susţine că jandarmii s-au retras de la Hotelul Petroşani, unde îi păzeau pe cei care sosiseră din străinătate şi erau nevoiţi să stea în izolare două săptămâni. „Conform deciziei CCR se suspendă izolarea, carantinarea şi internarea acestor bolnavi. Putem doar să recomandăm izolarea”, a spus directorul Sebastian Mezei. Nici o persoană, spun cei de la Prefectura Hunedoara, nu se mai află în carantină sau izolare în judeţ. În prezent, mai sunt 14 bolnavi COVID în spitalele din judeţ. Din spitalul din municipiul Hunedoara, o femeie, pacientă COVID, a părăsit unitatea, susţine managerul Radu Budae. Aici mai sunt 11 asemenea pacienţi, toţi asimptomatici. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. cetatean spune:

  membrii ccr isi vor asuma si vor raspunde in fata poporului de eventuala raspandire a virusului?
  de eventuala crestere a nr mortilor??
  sau ei sunt mai presus!?

 2. un Român spune:

  Văd că unii se dau de ceasul morții după decizia CCR. Idioții care sar ca arși după decizia CCR să răspundă la întrebarea: Pentru cei 1.768 de morți de până acum cine răspunde?

 3. DIICOT spune:

  ne-au pacalit cu nr mortilor si cu totul!bravo CCR! pacaleala iasa la iveala! Desteapta-te romane!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Traian Berbeceanu şi Marius Blendea, liberali cu acte

Fostul poliţist Traian Berbeceanu şi medicul chirurg Marius Blendea s-au înscris în weekend în PNL. Nu este nici o surpriză,...

Neatenţia la volan provoacă victime

Un tânăr de 22 de ani a fost rănit după ce un şofer l-a lovit cu maşina pe o trecere...

Hoţii dau lovituri la persoanele vârstnice

Doi bărbaţi şi o femeie, din Călan, au furat de la un vârstnic de 79 de ani suma de 6.500...

Închide