Categories: Actualitate

„Ovidiu Draia mi-a spus că el controlează judeţul!”

Natalia Bumbac

Omul de afaceri din Deva, Ovidiu Draia (foto dreapta), a fost implicat într-o altercaţie petrecută într-un bar de noapte din municipiul reşedinţă de judeţ. Acesta este acuzat că le-ar fi dat ordin angajaţilor de la firma de pază pe care o administrează să-l bată pe Ovidiu Podaru (foto stânga), un cetăţean aflat şi el în localul respectiv. Atât Draia cât şi Podaru au depus plângere la Poliţie, ambele plângeri având acelaşi obiect: lovire şi alte violenţe. Bătaia a avut loc la începutul lunii februarie în barul Imperial.
„Sunt tot spart, am vânătăi”
Declarându-se nevinovat, Ovidiu Podaru s-a prezentat la redacţia ziarului nostru pentru a-şi face publică păţania. Acesta ne-a relatat că petrecea în acea noapte în local, timp în care a făcut „un live pe Facebook”. Fapt care l-ar fi deranjat pe Ovidiu Draia, de aici, spune Podaru, s-ar fi declanşat conflictul. „Cei de la firma de pază a domnului Draia m-au bătut. El era în bar cu două persoane. Făceam un live pe Facebook şi mi-a zis să nu-l mai filmez, după care s-a întors şi şi-a dezgolit fundul la cameră. Au venit la masă la mine să mă întrebe dacă mă servesc cu ceva. Am refuzat. După care Draia m-a întrebat dacă ştiu cine e el. I-am răspuns că da. Mi-a pus în vedere să am grijă cum vorbesc cu el, pentru că «el controlează judeţul». «Vrei să pun garda mea de corp pe tine?», m-a mai întrebat. După aceea am ieşit afară, am încercat să-l evit, acolo am fost bătut. A mai venit o echipă de la firma lui de pază şi toţi m-au căpăcit. Am certificat medico-legal. Mi-au fisurat timpanul, mi-au dat cu bocancii în cap. Şi Draia m-a lovit. Eu nu am dat în nimeni. Am 27 de zile de îngrijiri medicale. Am fost la urgenţă. Sunt tot spart, am vânătăi”, ne-a spus Podaru.
Ca argument al cuminţeniei sale, Podaru ne-a mai spus că este condamnat cu suspendare şi că orice greşeală a sa i-ar îngreuna problemele juridice. Deveanul a mai arătat că are probleme de sănătate, având diabet şi alte afecţiuni, bătaia pe care a încasat-o agravându-i-le. Podaru ne-a prezentat două certificate medico-legale, din 5 şi 9 februarie, eliberate de Serviciul Judeţean de Medicină legală Hunedoara. În documentele respective se arată că prezintă leziuni posttraumatice ce pot data din 2 februarie 2018, „aceste leziuni s-au putut produce prin lovire repetată cu un corp contondent dur”, concluzionează legiştii.
„Podaru m-a provocat”
Dat fiind faptul că faţă de scandalul din noaptea de 2 spre 3 februarie au fost depuse două reclamaţii, fiecare persoană implicată are o variantă personală a scenariului. Varianta lui Ovidiu Draia e complet diferită de cea relatată mai sus. Contactat pentru a ne oferi un punct de vedere, omul de afaceri a susţinut că Podaru a venit la masa sa să-l filmeze cu telefonul mobil şi l-a provocat la scandal. „I-am spus de mai multe ori să nu mă filmeze, dar nu a înţeles. I-am spus că dacă vrea să stăm la masă să discutăm e bine, dacă nu, să înceteze cu filmatul şi nu a înţeles. I-am oferit ceva de băut. El a fost cel care a încercat să mă provoace. A sărit la bătaie cu sticla de bere. Avea o lamă ascunsă între degete, voia să mă taie. Am solicitat să vină agenţii de pază ai barului, dar nu au venit. E un individ eliberat pe semnătură din puşcărie. A căutat scandal, a vrut să mă provoace ca să ceară bani după aceea. Mi-a trimis mesaj să-l caut”, ne-a spus Draia. Varianta omului de afaceri s-a potrivit perfect cu descrierea evenimentului făcută de barmaniţa care era de serviciu în acea noapte la Imperial, pe care am găsit-o la locul de muncă şi cu care am discutat. Ea a mai ţinut să sublinieze că Draia a fost provocat de către Podaru.
În ceea ce priveşte acuzaţiile aduse de Draia că i-ar fi cerut bani să se împace, Podaru le-a negat categoric.
Cazul este cercetat de anchetatori
Chiar dacă fiecare dintre cei doi are doza sa de subiectivism când vorbeşte despre scandalul din mijlocul nopţii, camerele de luat vederi nu pot fi bănuite de nici un fel de subiectivism. Atât imaginile cu bătaia din afara barului cât şi din interior se află pe masa anchetatorilor.
Deocamdată, oamenii legii nu au dat un verdict în toată această poveste, care pare destul de încâlcită. Dosarele deschise ca urmare a celor două plângeri depuse de Draia şi Podaru se află în faza de cercetare a faptelor, nici o persoană nu a fost încă pusă sub acuzare. Cazul este în cercetarea poliţiştilor sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Când ți foame si nu ai bani ca esti proaspat in libertate,te gândesti ca oamenii de afaceri sunt un punct cheie asa-i Broscoiule?

  • Draia & Doda va mușamaliza acest caz ca așa cum spun ei au bani sa cumpere tot județul.
    La johns când a fost Draia cu tel și a sărit pe masa celor de la ANAF sa ii filmeze ce o fost? Se distrau oamenii in timpul lor liber și el cauta scandal. Apoi o dat cu palma peste camera din interior ca o zis ca el nu vrea sa fie filmat cu gagica cu care e ca e ii însurat ...

  • @Pera, taci dracu, sifonule! Du-te sa mai puna Berbeceanu ceva "tehnica" pe tine!

  • Pera sifonul nr unu mio luat toți elevi si umbla numai cu. Sifoneala si imbarligaturi nul halește pe draia singurul asociat cu berbecianu lumea il stie

  • Nu va mai dati drept Pera si Pasare pizdelor ca scrieti din umbra ca pe fata nu aveti tupeu sa vorbiti va bagati in seama neavand ce lucra

  • Mai acest Claudiu Claudiu: Acel Baiat Numit Podaru nu este eliberat recent, si nici de bani nu are nevoie.
    Draia Ovidiu.Daca ai un nume il ai datorită tatălui tău, Tot o persoană mituita. Poveste veche. Și dacă ai bani ii ai ca a avut tatăl tău grijă sa strângă acei bani din câtă mită a luat la oameni..etc. si asta nu îți dă dreptul sa îți faci legea cu pumnul si cu acei muncitori ziși(bodyguarzi)..ai tăi. Din câte cunosc eu nu ai voie sa iti foloseșți oamenii de la firma ta de pază in scop propriu de a te păzi pe tine sau a pune sa bată lumea.Tu Ovidiu Draia ai impresia ca trăim in junglă??? Sau daca crezi ca tu ai relații, crezi ca vei câștiga acest Proces cu Ovidiu Podaru??? Nu. Eronat. Sa știi ca si el este susținut si apărat.Tu nu îți imaginezi.de unde sau de catre cine, sau ce te face sa crezi ca doar tu poți face dreptate..sau ai impresia ca doar tu ai bani????????? Mai este puțin si îți vei da seama ce greșeală ai facut si pe cine ați bătut. Ps: nu trebuia sa le zici la (bodyguarzii) tăi "SARIȚI PE EL ȘI RUPETIL" . ASTEA SUNT VORBE SI FAPTELE VOASTRE 10 INȘI PE UN OM CARE A VRUT DOAR SA SE DISTREZE DE ZIUA LUI.RELAX : TOATĂ ACEASTĂ PROVOCARE O VEI PLATI TU SI RESTUL (FETELOR)CU VÂRF si ÎNDESAT. ..NU TREBUIA SA IL LOVIȚI. DACA LA-TI VAZUT IN STARE DE EBRIETATE SI SINGUR ATI PROFITAT .. TREBUIA SA IL TRIMITEȚI ACASA NU SA APLICAȚI LEGEA PUMNULUI SI A PICIOARELOR..OVIDIU PODARU :SUNT LÂNGĂ TINE SI CU TINE PANA UNDE ESTE NEVOIE..

  • Vă da Draia de vorbiti singuri o sa vedeti voi,oricum nu aveti ce sa-i faceti ca nu a gresit ii inscenati un film dupa cum vreti voi

  • Plângăcioasa mica care spargi sticle prin Imperial si te dai la lume! Mai poti scrie sub anonimat?Cacat cu ochelari ce esti tu si surd de-o viata ca tu scri si tu iti raspunzi

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

3 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

3 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

3 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

3 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

3 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

3 ore ago