Actualitate

Operatorul Apa Prod porneşte un nou mare proiect

Adriana Năstase

Recent, conducerea operatorului de apă Apa Prod a afirmat că judeţul nostru va deveni un adevărat şantier. Despre ce este vorba? Vor fi efectuate lucrări pentru implementarea în următorii ani a Programului Operaţional Infrastructură Mare (POIM). Sunt 52 de primării care au contracte cu societatea Apa Prod.

Rezolvă aproape tot judeţul
La finalizarea acestei investiţii importante, aproape tot judeţul va avea acces la reţelele de alimentare cu apă şi canalizare. Conducerea operatorului susţine că la terminarea acestui proiect e de aşteptat ca gradul de conectivitate să fie de 98-99 la sută. Adică, aproape orice gospodărie din judeţ să se poată lega la reţelele de apă şi canal.

La toamnă aflăm suma alocată
Directorul general al societăţii Apa Prod, Victor Arion (foto), a declarat recent că Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 beneficiază de finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană prin Fondul de Coeziune (85 la sută), Guvernul României, prin bugetul de stat (14 la sută) şi autorităţile locale beneficiare ale proiectului (1 la sută).
„Proiectul este unul mare. El va ajunge în toate oraşele şi comunele pe care noi le gestionăm, 52 de UAT-uri. Vom afla în toamnă care este suma pe care o va aloca Ministerul Fondurilor Europene acestui proiect. El va acoperi toată aria în care operează Apa Prod Deva, rezolvând astfel toate problemele legate de reţelele de apă şi canalizare din toate localităţile”, a spus Victor Arion într-o conferinţă de presă. Societatea Apa Prod are 1.068 de angajaţi.

3 comentarii la „Operatorul Apa Prod porneşte un nou mare proiect

  • Cum e posibil sa minta atata omul asta? Ocupa functia de director numai pt ca asculta orbește ordinele, a angajat o armata de PSD isti la comanda, o șleahtă de directori tăietori de frunza la caini si pentru ca nu face nimic, mai plateste cate un comunicat, crezând ca-si acoperă savamolnicia si slabiciunea cu asta.

  • 1}De cand s-a trecut pe conducte de apa din pvc. apa este mai calda(vara) si mai rece iarna ,fata de perioada dinainte de inlocuire.De ce?Ce nu s-a respectat sau de ce nu s-a tinut cont?
    2)Nu se lucreaza dupa un grafic pentru curatarea canalelor stradale(cand sunt infundate atunci se intervine)valabil si pentru curatarea canalelor din jurul blocurilor(distante mari de conducte,pante mici,debite mici de apa rezulta depuneri lente de reziduri pe conducte si in canale ,rezulta mirosuri,colmatari,canale care rabufnesc in subsolurile blocurilor pentru curatarea carora sunt chemati tot cei de la canal dar care lucreaza privat la mica intelegere,….si uite asa viata merge mai departe printre rahati…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura