Categories: Actualitate

Omorâtă din gelozie

Sorina Popa

MESAGERUL HUNEDOREAN v-a prezentat, ieri, în exclusivitate, drama petrecută într-un apartament din Dublin, unde directorul adjunct de la APIA Hunedoara, Marian Mihalache, a ucis o tânără de 35 de ani, tăindu-i beregata, apoi încercând să se sinucidă. Astăzi, vă aducem noi amănunte în legătură cu acest caz şocant.

O poveste de dragoste
Nu toate poveştile de dragoste se termină fericit. Aşa s-a întâmplat şi cu legătura de iubire dintre Marian Mihalache şi Pricăjan Loredana, care a avut un final tragic. O relaţie între un bărbat căsătorit (având o soţie medic şi doi copii mărişori) şi o tânără divorţată, plecată de aproape cinci ani peste hotare, să-şi facă un rost în viaţă. Această poveste de dragoste a fost întreruptă brutal, cu mai multe lovituri de cuţit, în urma căreia femeia de 35 de ani şi-a pierdut viaţa.

A sunat-o de mai multe ori
Pricăjan Loredana, Lore, cum îi spuneau prietenii, tânăra ucisă de Marian Mihalache, a plecat din satul Vaidei, comuna Romos, în urmă cu aproape cinci ani, pentru a lucra în Irlanda. Ea a încheiat un contract de muncă, lucrând legal în ţara respectivă, ca asistentă medicală la un azil de bătrâni din Dublin.
Săptămâna trecută, familia fetei a fost sunată din Irlanda, fiind informată că Loredana a păţit ceva rău. Nimeni nu a vorbit atunci de crimă. Însă, tatăl tinerei s-a plâns, imediat după aflarea veştii, că simte că s-a întâmplat ceva groaznic cu fata lui. Din păcate, omul a avut dreptate. La scurt timp după ce a primit telefonul din Irlanda, tatăl femeii ucise a mers la primărie, pentru a-şi schimba buletinul, care-i expirase, pregătindu-se să plece la Dublin. Pensionarul era devastat. Loredana era singurul lor copil. Bărbatul le-a spus vecinilor că a sunat în repetate rânduri, în Irlanda, săptămâna trecută, vrând să vorbească cu Loredana, dar ea nu a răspuns. Atunci, a simţit că s-a petrecut o nenorocire. Acum, tatăl fetei vrea să o aducă acasă, să o înmormânteze.
Era o fată frumoasă, plină de viaţă
Toţi care au cunoscut-o pe tânăra ucisă susţin că era o fată foarte frumoasă, plină de viaţă. Înaltă, brunetă, ea a locuit o vreme la Cugir, unde a şi fost căsătorită. A divorţat însă, în urmă cu câţiva ani. Mama şi tatăl ei au lucrat la fabrica de la Cugir. Cunoscuţii spun că familia Pricăjan din Vaidei este una înstărită, iar vecinii şi chiar primarul comunei Romos, Mircea Pătrânjan, spun că sunt oameni de treabă.
Necazul a căzut peste părinţii Loredanei ca un trăznet. Îşi puseseră speranţe că fata lor se va realiza şi că îşi va face un rost, chiar la depărtare de casă. Nu a fost însă să fie aşa. Lore a plecat mult prea repede de pe lumea asta. Nu a mai putut să le spună că este fericită şi că şi-a găsit, în Irlanda, locul unde să-şi continue liniştită viaţa, deoarece i-a fost curmată brusc, de amantul venit la ea din România.
Condamnat în Irlanda
Potrivit comisarului şef Remus Sabău, adjunct al şefului IPJ Hunedoara, dacă va fi găsit vinovat, Marian Mihalache va fi condamnat de instanţele irlandeze. „După condamnare, el (n.r. Marian Mihalache) va putea cere să fie transferat în ţară, pentru a-şi ispăşi pedeapsa. Dacă solicitarea lui va fi acceptată, el va putea să fie mutat la un penitenciar din România, dar numai după ce se va da o condamnare definitivă în Irlanda. Fapta s-a produs pe teritoriul Irlandei, ca atare, acolo va fi cercetat şi judecat”, a declarat comisarul şef Remus Sabău, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Surse din apropierea lui Marian Mihalache susţin că acesta s-a dus în Irlanda pentru a o convinge pe fată să revină în ţară. Se pare că ea era amanta lui de mai mult timp, însă nu mai vroia să revină în România şi nici să mai continue relaţia cu Mihalache, deoarece avea un nou prieten, stabilit în Belgia. Fiindcă nu a putut să o convingă pe femeie să rămână cu el, Mihalache a ucis-o. Cert este că atât familia lui Marian Mihalache, cât şi cea a Loredanei, sunt distruse.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago