Categories: Sport

Olimpicii au ceasuri competitive de ultimă generație

Un număr de 24 de atleţi români vor primi ceasuri cu tehnologie modernă care să le permită personalizarea antrena­men­te­lor în baza unui parteneriat semnat de Fe­deraţia Română de Atletism (FRA) cu Garmin și SportGuru.

Informații importante
Preşedinta Federaţiei Române de Atle­tism, Anişoara Cuşmir Stanciu, a afirmat că este convinsă că performanţele sportivilor se vor îmbunătăţi cu ajutorul tehnologiei.
„Toate aceste ceasuri vin în sprijinul spor­tivilor. Ceasurile inteligente vor îmbunătăţi, prin informaţiile pe care le vor da, activitatea atleţilor noştri. Sunt deosebit de importante, pentru că oferă informaţii pentru antrenori şi sportivi, evaluarea antrenamentelor, a exer­ci­ţiilor, a parametrilor de performanţă, mo­ni­torizarea nivelului de energie, să ştie când pot face antrenamente, când să se odih­neas­că”, a declarat fosta atletă Anişoara Cuşmir.
Ceasurile multisport sunt oferite atleţilor în conformitate cu categoria lor de vârstă, printre ei numărându-se atât juniori, cât şi se­niori cu rezultate remarcabile, ca şi par­ti­ci­panţi la Jocurile Olimpice din acest an: Cla­udia Bobocea, Marius Cocioran, Bianca Ghel­ber, Alexandru Novac sau Andrei Toader.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

7 ore ago