Categories: Sport

Oficialii Concordiei Chiajna dezmint transferul lui N’Doye

După ce mai multe publicaţii au preluat ştirea pe de site-ul www.transfermarkt, conform căreia senegalezul Ousmane N’Doye ar fi semnat cu echipa de Liga I, Concordia Chiajna, oficialii ilfovenilor au dezminţit transferul. Declaraţia vine la câteva zile după ce cei din conducerea clubului devean ar fi dat asigurări că jucătorul de 38 de ani va continua la CNS Cetate.
„O glumă bună!”
Preşedintele clubului Concordia Chiajna, Cristian Tănase, a tratat ştirea transferului drept o glumă bună. „Eu am văzut că în toată presa s-a dat această informaţie, dar eu am vorbit ultima dată cu Ousmane N’Doye acum un an. Dar dacă au dat-o toate ziarele, atunci e bună gluma de început de an. Vă garantez că nu vine Ousmane la Chiajna”, a spus Cristian Tănase pentru www.ilfovsport.ro.
„Vom face totul ca Ousmane să rămână la Deva!”
În acelaşi timp, oficialii clubului devean au dat asigurări că vor face totul pentru ca Ousmane să continue şi în retur la trupa alb-albastră, care îşi propune să promoveze în Liga a II-a. „Am ţinut legătura cu Ousmane în această perioadă şi m-a asigurat că vrea să continue la Deva. Noi vom face tot ceea ce depinde de noi pentru ca el să poată evolua în continuare aici şi sperăm să-l avem cât mai repede posibil alături de echipă”, a spus viceprimarul Devei, Răzvan Mareş. (O. Mănăstire)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago