Oancea le-a distrus majoritatea celor de la USL Deva

Sorina Popa

Cum se întâmplă de obicei în viaţă, lucrurile frumoase nu ţin prea mult timp. Aşa au păţit şi aleşii USL de la Deva.
După ce au făcut ce au făcut, reuşind să aibă majoritate în Consiliul Local Deva, se pare că, din nou, au rămas fără ea. Cum s-a putut întâmpla una ca asta? Foarte simplu. Consilierul local PNL Florin Oancea (foto), dat deoparte de colegii de partid, s-a hotărât să voteze proiectele devenilor şi să nu mai ridice mâna doar cum i se dictează de către şefii de partid, aşa cum fac ceilalţi colegi din USL. În aceste condiţii, ieri, după ce s-au bătut cu pumnul în piept că ei şi numai ei, cei din USL vor rezolva toate problemele devenilor, după ce locuitorii din municipiu, care au umplut sala de şedinţă, nemulţumiţi de antena ridicată în apropierea caselor lor, au plecat, consilierii USL şi-au arătat adevărata faţă. Adică, au văzut că nu mai deţin majoritatea, au votat ce le-a convenit, după care, au spălat putina.

„Votez pentru deveni”

„E adevărat, s-a schimbat majoritatea în Consiliul Local Deva. Toţi politicienii afirmă că acţionează în slujba cetăţenilor şi că lucrează în interesul lor. Astăzi (n.r.-ieri), în CL Deva, am votat toate proiectele de hotărâre pe care le-am considerat oportune şi legale, indiferent cine le-a iniţiat. Ar fi trebuit ca toate proiectele de pe ordinea de zi să fie dezbătute şi analizate. Eu aşa voi face la fiecare şedinţă de consiliu, indiferent cine o va convoca. Atunci când votezi în interesul devenilor, nu cred că cineva îşi poate permite să sancţioneze un astfel de gest. Am rămas în sală, după plecarea colegilor din USL, pentru că sunt consecvent principiilor mele. Cred că ar trebui ca toţi consilierii care se bat cu pumnul în piept că nu sunt dirijaţi de superiorii lor din partid, să demonstreze că lucrează pentru cetăţeni, aici, în şedinţele de consiliu. Nu să dea copy-paste la proiectele de hotărâri ale altora”, a declarat consilierul local PNL, Florin Oancea.
Ieri, din cauză că aleşii USL au părăsit şedinţa de consiliu local, nu s-a mai putut vota repartiţia locuinţelor sociale, preţul local la energie termică şi subvenţia acordată de la bugetul municipiului, repartiţia terenurilor pentru tineri, hotărâri pe care devenii le aşteaptă de mult timp.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Este extraordinar de frumos, chiar si la "circul de stat Deva" unde in continuare , asa ca si la "CAL" toata lumea vrea numai binele "devenilor " si al "poporului"!!!
    Popor pe care totusi nu il intreaba nimeni???
    Decit la 4 ani cind conform "constitutiei" VOTEAZA !!!

  • bravo, Florine!Fii cu cei puternici care lucreaza pentru oras si pentru deveni. Ne-am dat cu totii seama de palavrele lui Tonea si gasca lui. Populism de doi bani dar sa nu uite ca devenii sunt mai inteligenti decat ei ( USL-ul lui peste ). Succes in continuare, adevaratii sustinatori sunt cu Mircia si cu tine. Ai facut treaba buna in 6 ani de mandat de viceprimar si asta nu se uita cum vor altii. Si un sfat pentru consilierii USL: nu mai ascultati ordinele lui Molot, el lucreaza doar pentru EL. O sa-i arunce pe toti ca pe-o masea stricata.

  • D-lui Oancea: Mult succes alaturi de primarul Mircia Muntean si numai realizari! Dupa multi ani de lupta politica esti mai aproape de postul de primar ca niciodata. Dupa cum stim cu totii lanaga Mircia poti castiga primaria. Iti urez succes si astept cat mai repede lansarea candidaturii dvs. d-le Oancea la primaria Deva, lansare la care-l vei avea alaturi pe cel mai mare sustinator al tau, adica pe Mircia Muntean. UNPR-ul are numai oameni de valoare!