Categories: Electorale

Oamenii din colegiul meu

Campania electorală se apropie de final. Nu o să vă vorbesc despre proiecte, politică, adversari. O să vă vorbesc despre oameni. Am spus de la început că vreau să cunosc cât mai mulţi locuitori ai zonei. Şi asta am făcut. Pot acum să vă vorbesc despre colegiul meu altfel, pot să vă vorbesc aşa cum merită. Aşadar, o să povestesc despre oamenii din Colegiul Simeria-Orăştie-Geoagiu.
Românii noştri sunt necăjiţi, dar sunt atât de frumoşi. M-au îmbogăţit sufleteşte, chiar dacă au uitat să zâmbească. De altfel, noi toţi am uitat asta. Şi nici nu este greu. Viaţa curge aici de la o zi la alta, supravieţuim. Dar, se poate şi altfel. Am simţit-o în ochii copiilor pe care i-am întâlnit. Ei sunt cei care ne dau forţă şi ne ajută să fim mai buni. Colegiul meu are copii frumoşi şi puternici. Are copii creativi şi senini! Colegiul meu are însă şi multe familii nevoiaşe. Am întâlnit femei singure şi bolnave care trăiesc cu 290 de lei pe lună. Am întâlnit copii care pentru a ajunge la şcoală merg zilnic 15 kilometri pe zi, fie iarnă, fie vară. Sunt zeci de copii care fac naveta ca sa înveţe. Şi iubesc şcoala! Colegiul meu înseamnă şi căluşarii din Mărtineşti, Orăştioara sau Romos. Avem Ansamblul Casei de Cultură Germisara şi Ansambul din Orăştie. Colegiul meu are tineri talentaţi. Avem valori despre care o ţară întreagă vorbeşte. George Popa este din Simeria şi este cunoscut la nivel naţional. A fost premiat pentru navele în miniatură pe care le construieşte. Nici pensionarii nu se lasă mai prejos. Au evenimente şi sunt organizaţi în cluburi la Simeria şi Orăştie.
Colegiul meu are marmurari vestiţi peste tot în ţară. La Simeria şi Rapolt, aceşti oameni minunaţi duc o tradiţie de zeci de ani. Colegiul meu are mineri care iubesc pământul românesc. I-am cunoscut la Certej şi Hărău. Aşteaptă deschiderea minei de aur cu răbdare şi au înţeles că vom face tot posibilul ca ei să muncească în condiţii optime pentru sănătatea lor şi a copiilor lor. Colegiul meu înseamnă şi comunităţile de rromi. Am întâlnit acolo copii care vor să înveţe, chiar dacă, uneori, ajung la şcoală cu stomacul gol. Colegiul meu are medici profesionişti. I-am cunoscut în vizitele pe care le-am avut în spitale. Împreună cu secretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, Florian Bodog, am vorbit despre soluţii financiare optime pentru spitalele din Orăştie şi Simeria.  Colegiul meu are şi oameni întreprinzători. I-am cunoscut pe crescătorii de animale din Băcia şi Balşa. O mână de oameni care au reuşit să facă ceva bun şi frumos.  În Colegiul Orăştie-Simeria -Geoagiu sunt biserici frumoase şi preoţi cu har. Şi credinţa ne face mai buni!
Asta e România noastră! Cu poveştile ei, cu durerile ei, cu bucuriile ei. Am găsit în plimbările mele oameni frumoşi, cu vise îndrăzneţe. Am întâlnit credinţă şi determinare.  Ziua de 9 decembrie nu este o zi despre politică, este o zi despre oameni. Pentru ei, mergem mai departe. Uniţi şi cu încredere. Şi pentru tot ceea ce mi-aţi oferit, pentru o perioadă cât o viaţă de om, eu vă mulţumesc.

Natalia Intotero, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul nr. 2 Simeria-Orăştie-Geoagiu

MesagerulHunedorean

View Comments

  • La banii care-i aveti puteti sa le asigurati un autobuz la elevi ,pentru transport la scoala si o masa calda pe timpul scolii .

  • Mai lasa-ne cucoana cu povestile tale despre oameni! E frumos sa fi bogat, sa furi din banii statului si apoi din 4 in 4 ani sa vi sa plangi de mila oamenilor. Pai de ce sunt ei tristi si saraci? Nu tot din cauaza voastra a politicienilor care conduceti tara asta de 20 de ani.Daca voi nu le oferiti nici o sansa, ce sa faca oamenii? Sa si-o traga toate fetele cu Ponta cum ai facut matale ca sa o duca bine. Daca te-ai uitat atent la oamenii din colegiu, cum spui ai vazut ca nu sunt curve...

  • Anrei, daca nu stii nu te baga. Daca Vudrea ta ii arata chiloteii la securistul de Basescu asa crezi ca fac toate? Dute si voteaza ARD-ul ca ti-o trag ei tie!Sau esti unul dintre ei, care si-a luat o masinuta, a facut o vacanta pe bani publici??

  • Foarte frumoase "povesti de adormit copii"spuneti doamna invatatoare. Dar ati povestit adevarul, doar pe jumatate si anume, ca dupa alegerea dumneavoastra ca deputat , doar dumneavoastra si cu "liota uselista" veti avea de cistigat, ca "frumosii si saracii oameni" din colegiul la care va milogiti, va ramine la fel de sarac si dezamagit cind va vedea "maretele realizari " din bugetul deputatului care degaja doar "miresme amagitoare" din ieftinele cartonase colorate(adica odorizantele auto) pe care apare chipul dumneavoastra "shturlubatic" si cu care incercati sa amagiti inchipuirile posesorilor auto, carora le a fost oferit.
    Nici o aluzie , la "mita electoral" ca acel odorizant si CD-ul alaturat, nu se incadreaza la aceasta categorie!!
    Ramine doar intentia si eventual reevaluarea frumoasei imagini cu care ,poate, se atenteaza, la "vigilentza potentzialului electoral" de genul masculin !!
    :)

  • Cea mai mare problema a romanilor este ca au mintea limitata si nu isi folosesc intregul creier pentru activitatea de GANDIRE. Pana acum ati ales doar sa va ARDeti, ati ales prost de fiecare data...e timpul sa facem schimbari si sa primim la conducere oameni capabili cum este doamna Natalia Intotero, oameni care sunt dispusi sa faca ceva mai ales pentru tineretul acestei tari!!! Atacati oameni fara sa-i cunoasteti personal,fara sa stiti ce a facut in calitate de OM in primul rand, va luati de "obiectele fizice" ale campaniei si uitati scopul...nu cumva sunteti domnule Tavi unul din contracandidatii acestei doamne? Cine o cunoaste personal stie ce a facut dansa, total dezinteresat, pentru unii oameni din orasul Simeria si nu numai...normal ca nu-i poate ajuta pe toti....dar de-aici si pana a va lua de chipul dansei e cale lunga si tine de bun simt! Sa nu uitam ce chip ne conduce tara, insa nu asta este important, ci ceea ce a facut cu tara asta. E timpul sa facem o schimbare si sa alegem bine de data asta, din partea mea si a tineretului acestui judet doamna Natalia are tot sprijinul.

  • Daca face parte dintr-o generatie noua de politicieni nu este bine,daca este femeie la fel nu e ce trebuie..ar trebui sa stati si vedeti ca doamna Intotero Natalia este singura candidata din colegiul nr.2 care are sprjinul a 9 primari din colegiul nostru!!...altii vin si promit vrute si nevrute numa ca castige un vot in plus ...cei de la PDL se ascund sub denumirea de ARD..de candidatul de la PP-DD circula barfe ca ar fi rupt afise din Geoagiu-Bai si ar fi facut "ceva pe ele"...iar votul dat unui indepdent este un vot pierdut, nu are nici o sansa de a face 50% ...si sa nu uitam de cantareata de muzica populara Mariana Anghel care nu vad cu ce ar putea ajuta oamenii din colegiu...

  • Astea sunt argumente ca a dat odorizante si CD cu colinde..asta va deranjeaza?...halal argumente ...defapt ce va deranjeaza este ca doamna Intotero Natalia Elena face parte dintr-o generatie noua care nu este patata politic si nici nu are dosare de coruptie sau scandaluri mediatice mari in spate de care se te poti lega...dar tot nu este bine?...stau si ma intreb oare toti din parlament trebuie sa aiba cel putin un doasar la DNA si varsta minima de 50+ pentru a fi bun in ochii vostrii?...

  • Stimati carcotasi, doamna Intotero Natalia a reusit in ultimele luni sa ajute mai mult primarii din acest colegiu decat a reusit stimatul ei contracandidat in ultimii 4 ani in care a stat la Bucuresti si si-a facut banuti. Doamna Natalia a reusit sa mai aduca un microbuz scolar la Geoagiu, a reusit sa aduca 3 ministri secretari de stat pe zona Orastie ceea ce nu a facut stimatul domn Blaga pentru ca nu la interesat, a reusit sa treaca cetatile dacice in subordinea Consiliului Judetean pentru a se putea investi in aceasta superba zona turistica si istorica asa cum merita, si toate acestea inainte de a lua hotararea de a candida. Si inca ceva cei care il vor vota pe candidatul independent isi irosesc votul pentru ca acest candidat trbuiie sa scoata 50%+1 din voturile din colegiu si nu are sanse. Deci voturile sunt pierdute. Oameni buni ganditi-va bine pe cine votati pentru ca votati viitorul nostru. Daca aveti incredere in Primarii vostrii trebuie sa aveti incredere si in decizia lor de a o sustine pe doamna Intotero Natalia. Doamna Natalia fiti puternica si continuati tot asa oamenii sunt rai dar vom invinge. Forta USL

  • @ Forta USL !!!
    Daca doamna asta cu nume de roman (Intotero), a reusit atitea doar in 6 luni de cind guvernul "copy-paste", ne mareste intruna veniturile, cu ce s-a mai ocupat "profesorasul cel Viteaz???
    Doar cu "turnatul" ???
    Ca si procesul cu Marius Oprea l-a pierdut.
    Mai ramine sa piarda si procesul cu ANI si este incompatibil, ca majoritatea celor ce fac parte din cel mai cinstit guvern de dupa "raposatul"!!
    S-auzim numai de bine !!

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago