Oameni noi pe listele PNL la alegerile parlamentare

Liberalii hunedoreni au depus ieri la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) dosarele de candidaţi la alegerile parlamentare din 11 decembrie.
În ton cu conducerea centrală a PNL, liderul filialei judeţene, Florin Roman, a arătat că echipa de candidaţi este formată în mare parte din oameni noi, care nu au mai fost în Parlamentul României. Iar, scorul pe care liberalii vor să-l obţină în judeţ este de cel puţin trei mandate de deputat şi unul de senator.
„Ne-am propus să obţinem cel puţin trei deputaţi şi un senator. Din perspectiva rezultatelor pe care le-am obţinut la alegerile locale, acest lucru este posibil. Avem cea mai bună echipă de candidaţi, o echipă nouă în proporţie de 75 la sută. O echipă care are şi experienţă prin prezenţa doamnei Carmen Hărău. (…) Practic, cu puţină muncă şi cu puţină organizare, sunt convins că vom putea să-i convingem pe locuitorii judeţului că important este ca Hunedoara să rămână în Transilvania, în Ardeal, lângă Alba, lângă Arad, lângă Timiş, lângă tot ce înseamnă dezvoltare şi să nu «fugă», prin vot, lângă Teleormanul lui Dragnea”, a declarat Florin Roman, preşedintele interimar al PNL Hunedoara.
Au înţeles mesajul străzii
Prima pe lista de candidaţi la Senat, parlamentarul Carmen Hărău a arătat că echipa liberalilor din judeţ este una puternică şi că îşi propune să continue în mandatul de senator promovarea proiectelor legislative care să ducă la dezvoltarea judeţului. Candidatul care deschide lista pentru Camera Deputaţilor, Lucian Heiuş, a mai subliniat că PNL Hunedoara a înţeles mesajul străzii şi vine cu o echipă nouă, cu oameni noi, profesionişti, dar şi cu oameni cu experienţă parlamentară, făcând referire la deputatul Carmen Hărău. Acesta a mai spus că speră ca pasul pe care-l face PNL Hunedoara, prin candidaţii puşi pe liste, să fie perceput şi apreciat ca atare de către electorat.
Candidaţii de la PNL Hunedoara pentru Camera Deputaţilor sunt: Lucian Heiuş, Dorin Gligor (consilier judeţean), Marcel Goia (primarul Haţegului), Oana Frânc (consilier judeţean), Valeriu Butulescu, Lucian Gherman (consilier judeţean), Ovidiu Furdui (primarul comunei Crişcior) şi Mihai Irimie (primarul comunei Şoimuş). La Senat, lista este deschisă de Carmen Hărău (deputat) şi continuă cu Adrian David (fost preşedinte al CJ Hunedoara), medicul Ioan Petrui, Constantin Lupu (directorul ştiinţific al Insemex) şi Vasilică Potecă. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Eu nu inteleg unde e PNL in lista PNL? numai traseisti...... va voteaza exact nimeni! BRATIENII SE RASUCESC IN MORMINTE !

  • Cu Hărău chiar ca e echipa nouă.La vremurinoi tot noi!
    Si apropo,daca HHărău a ajuns etalon al PNL ați ajuns jos.

  • Vorbim de certitudinea locului păstrat? Sau de dorința de-a fi totul ca înainte? Acum este momentul bilanțului și votul din 11 decembrie va arăta câtă încredere mai au alegătorii în culoarea galbenă....

  • Frumoasa lista de traseisti.
    PSD nu-s buni ca cica-s hoti si comunisti.
    PNL ul nu-i PNL si oricum sice si Pink Floyd ca au fost rai cei de aci.
    Asa ca:
    Va fi un vot alb.
    Fara discutii, tovarasi.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

4 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

4 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

4 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

4 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

4 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

4 ore ago