Oameni de afaceri germani sprijină judeţul Hunedoara

Prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, a participat mier­curi, 7 octombrie, la Bucureşti, la o întâlnire cu domnul Sebastian Metz, directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană – AHK.
Este a doua întâlnire a prefectului judeţului cu reprezentantul oame­nilor de afaceri din Germania, după discuţiile care au avut loc în luna iulie la Deva, la care a participat şi consulul Germaniei la Sibiu, domnul Hans Tischler.
Temele principale ale întâlnirii de ieri au fost referitoare la stadiul pro­iec­tului Instituţiei Prefectului de a deveni funcţională o platformă online de cola­borare între oameni de afaceri intere­saţi să investească în judeţul Hune­doa­ra şi autorităţi şi instituţii judeţene.
Directorul AHK, Sebastian Metz, l-a asigurat pe prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, de spri­jinul specialiştilor Camerei de Co­merţ şi Industrie Româno-Germană, atât pentru promovarea în rândul po­sibililor investitori germani a plat­formei online de colaborare, cât şi în dezvoltarea şi susţinerea învăţă­mân­tului dual în judeţul nostru.
Mai mult, Sebastian Metz a pre­cizat că firmele interesate din Hunedoara vor fi sprijinite pentru o mai bună absorbţie a fondurilor euro­pene, în următorul exerciţiu financiar 2021 – 2027.
Următorul pas al colaborării In­stituţiei Prefectului cu Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Ger­mană şi Consulatul Germaniei la Sibiu va fi semnarea unui partene­riat în urma căruia acţiunile de co­laborare să fie concretizate şi . (Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

One thought on “Oameni de afaceri germani sprijină judeţul Hunedoara

  • 10 octombrie 2020 la 6:59
    Permalink

    Probabil vor să aducă alte fabrici poluante in județ și să devenim sclavii nemților.Deja până și mașinile de poliție au tricolorul scos și sunt vopsite după model german.Dar noi românii nu avem resurse și CAP sa facem ceva cu propriile noastre mâini ??

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare