O victorie contestatã, un eşec şi-o defilare

19 decembrie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Handbalistele de la Cetate Deva au câştigat un meci şi-au pierdut un altul din dubla amicală cu U. Jolidon Cluj, însă vicecampioanele refuză să valideze victoria devencelor. În ultima partidă a turneului, disputat în weekend la Deva, trupa pregătită de Ioan Mătăsaru a făcut instrucţie cu HC Alba Sebeş (locul 9 în Divizia A, Seria 2).
Cartaş a jucat doar în ultimul meci
Cetate s-a dovedit în progres faţă de precedentul turneu, când a pierdut toate meciurile, şi a obţinut două victorii în cele trei partide disputate în „triunghiularul” de la Deva. Fără Cartaş (menajată după Mondiale) şi fără Bardac şi Muntean (accidentate), echipa deveană a ţinut-o în şah pe vicecampioana U. Jolidon Cluj (locul 5 în actualul sezon), cele două echipe împărţindu-şi victoriile. Devencele au câştigat cu scorul de 24-23 primul meci al „dublei” de la Deva, însă reprezentanţii oaspetelor susţin că de fapt, scorul a fost egal, 23-23, întrucât s-a comis o greşeală la consemnarea rezultatului pe tabela de marcaj. În al doilea joc cu clujencele, Cetate a fost învinsă clar, scor 29-24, eşec cu un scor mai puţin sever decât cel suferit în turneul precedent la Cluj, scor 25-19. Cu Cartaş în teren în ultimul meci al turneului, trupa pregătită de Ioan Mătăsaru a făcut instrucţie, scor 39-22, cu HC Alba Sebeş (locul 9 în Divizia A, Seria 2). (C. Marinuţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii 19.12.2011

Disperarea l-a cuprins pe şeful unei asociaţii de ajutor, după ce şi-a făcut ani de zile de cap cu fondurile...

Sclavi pe plantaţia de mandarine

Cinci români, care au plecat la muncă în Italia prin intermediul unei femei din Petroşani, se plâng că locuiesc în...

Comunele hunedorene, în febra sărbătorilor

Fie că a fost vorba de inaugurări, spectacole de colinde sau întâlnirea cu Moşul cel darnic, primarii hunedoreni s-au luat...

Închide