O veste bună pentru locuitorii din mai multe localităţi din judeţ: Drumul judeţean Ilia-Ţebea va fi reparat în cel mai scurt timp

11 aprilie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Sătenii din comunele Ilia şi Vorţa reclamă probleme pe drumul judeţean care face legătura între Ilia şi Ţebea. Este vorba de DJ 706, cu o lungime de aproape 40 de kilometri. Fotografiile trimise pe adresa redacţiei, de pe acest drum, nu ar mai avea nevoie de alte comentarii.
Totuşi, am vrut să aflăm ce se întâmplă de fapt pe această şosea. Marius Omotă, primarul comunei Ilia, susţine că este revoltat, din cauză că nu se iau măsuri pentru repararea şoselei care face legătura dintre Ilia şi Ţebea, din comuna Baia de Criş.
„Oamenii sunt disperaţi. Se circulă foarte greu pe acest drum. Îşi rup maşinile, nu alta. Şi eu, şi primarul din Vorţa am trimis mai multe sesizări la cei de la Consiliul Judeţean, am reclamat starea proastă a acestui drum. Însă, nu am primit nici un răspuns. Nu ştim ce să mai facem. Sunt adevărate cratere pe şosea”, a spus primarul comunei Ilia, Marius Omotă.
Într-adevăr, drumul respectiv arată groaznic. Ca urmare, am solicitat preşedintelui Consiliului Judeţean, Mircea Bobora, să ne spună dacă sunt şanse să se repare DJ 706 Ilia-Ţebea şi peste cât timp. Din fericire, răspunsul este unul pozitiv. „În scurt timp, vom da comanda pentru repararea DJ 706. Şoseaua va fi reparată, măsurile necesare vor fi luate”, ne-a declarat preşedintele Mircea Bobora.
Aşadar, să sperăm că lucrurile se rezolvă aşa cum a spus preşedintele Mircea Bobora şi şoferii vor putea circula în condiţii de siguranţă pe drumul respectiv.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. daniel spune:

    va propun sa vizitati si DJ761B Barsau Nojag Varmaga sa vedeti cum se circula pe acest drum care este ignorat de responsabilii de la CJ Hunedoara.In anul 2018 s-au depus la CJH 3(trei) sesizari care au primit acelasi raspuns-in anul 2019 daca vor exista fonduri.Locuitorii satului Varmaga comuna Certeju de Sus inca mai asteapta.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ajutorul de stat pentru închiderea minelor a fost aprobat

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de stat pentru închiderea minelor de cărbune necompetitive din cadrul Complexului Energetic Hunedoara şi...

Noua Secţie de Pediatrie din Deva a intrat în linie dreaptă!

Lucrările de amenajare a noii Secţii de Pediatrie a spitalului din Deva vor intra în ritm alert după aprobarea bugetului....

Bulina neagră, 12.04.2019

Petre Alexandru Balazs,  de 19 ani, din Hunedoara Pentru că a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare...

Închide