Categories: FlashSport

O surprizã plãcutã, alta „urâtã”

Ciprian Marinuţ

Aurul Brad, câştigătoare a etapei judeţene a Cupei României, a învins cu 2-0 (0-0) în meciul cu FC Hunedoara din turul secund al competiţiei surprizelor, disputat, ieri, pe teren propriu. Echipa moţilor s-a calificat astfel în etapa a III-a, fiind surpriza plăcută a startului de sezon, în vreme ce hunedorenii şi-au dezamăgit suporterii, care îşi doreau un parcurs cât mai lung în Cupa României şi au fost băgaţi în „şedinţă” chiar de fani, imediat după încheierea meciului.

Ambiţia bate „superioritatea”
FC Hunedoara, unica echipă divizionară din judeţul nostru, a dezamăgit în primul meci oficial al sezonului disputat ieri pe Stadionul „Aurul”, din Brad, deşi antrenorul Constantin Olariu a trimis în teren cel mai bun 11 posibil. „Negru-albaştrii” s-au crezut învingători prin simplul act de prezenţă, însă au fost puşi la colţ de ambiţia grupării din Liga a IV-a Hunedoara. După o primă repriză albă, încheiată cu scorul de 0-0, trupa brădeană antrenată de Alin Gomoi a marcat de două ori şi şi-a adjudecat calificarea. Golurile au fost reuşite de Mihai Raţ în minutul 50 şi veteranul Codruţ Mihăilă în minutul 85, din penalti. „Pentru noi, nu e o surpriză, de-
oarece ne aşteptam la un rezultat pozitiv. Componenţii echipei noastre şi-a dorit mult o victorie şi o calificare, pentru a demonstra care le este valoarea, astfel că au jucat cu dăruire şi o ambiţie mai mari decât al hunedorenilor. Bucuria e cu atât mai mare, cu cât adversarii au jucat cu primul 11 şi nu s-au prezentat cu rezervele”, a spus Grigore Verdeş, preşedintele Aurul Brad. Într-un meci din primul tur al Cupei României, brădenii au eliminat o altă echipă din Liga a III-a, respectiv gruparea Vulturii Lugoj.

Băgaţi în şedinţă de suporteri
Suporterii hunedoreni care şi-au manifestat dorinţa ca gruparea pregătită de Constantin Olariu să aibă un parcurs cât mai lung în Cupa României, au cerut socoteală favoriţilor imediat după meci, pentru prestaţia dezamăgitoare. Fanii i-au blocat pe fotbaliştii grupării de pe Cerna la ieşirea din teren, le-au reproşat că nu respectă tradiţia şi culorile clubului şi i-au „certat” pentru faptul că încasează salarii, fără să pună suflet în joc.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago