O perfectã – învinsă, alta – „eroină”

Ciprian Marinuţ

Prosper-Grawe, unica echipă cu un parcurs perfect în primele şase runde, a făcut primul pas greşit, fiind învinsă, duminică, de campioana Avantaje, scor 1-2. În urma acestui rezultat, singura echipă perfectă a campionatului rămâne Full GSM, din eşalonul secund, care a realizat scorul etapei, 16-2 cu Golden Team. Dincolo de necazurile ori bucuria perfectelor, cel mai frumos meci al etapei din weekend a fost cel dintre  Alfa Team Cristur şi Liverpool, scor 2-4.

Au picat primul examen greu
Lidera SuperLigii, Prosper Grawe, ajunsă pe primul loc graţie programului uşor din primele şase etape, a picat primul examen serios din campionat. Ea a fost învinsă, la limită, scor 2-1, de campioana Avantaje. Campionii au început tare şi au condus cu 2-0  la pauză, prin golurile marcate de Polvrea şi Vălăşutean. Prosper Grawe a controlat jocul în repriza secundă, profitând de pasul înapoi făcut de campioni, însă a punctat doar o dată, prin Andrei Stoica, înainte cu trei minute de final. „Am marcat repede, iar apoi, ne-am retras intenţionat, jucând la conservarea avantajului. Omul meciului a fost Sandu Mureşan”, au spus reprezentanţii echipei Avantaje. După pasul greşit făcut de Prosper Grawe, singura echipă perfectă din campionat a rămas Full GSM, lidera seriei I din eşalonul secund. Cu Lucian Puşa şi Adrian Balşa, în rol de golgheteri, Full GSM a reuşit în etapa de sâmbătă, scorul etapei, 16-2 cu Golden Team.

Derbi de trei stele
Partida vedetă a rundei din weekend a fost cea dintre Alfa Team Cristur şi Liverpool, scor 2-4, în care erou a fost Bodea, de la „cormorani”, autor a patru goluri. Liverpool a deschis scorul prin Bodea (min. 3) şi şi-a majorat avantajul prin acelaşi jucător, cinci minute mai târziu. Vicecampioana, Alfa Team, a reuşit să egaleze, 2-2, înainte de pauză, prin golurile semnate de Mihăiescu (min. 14) şi Trif (min. 21). Repriza secundă a fost dramatică, întrucât după un asediu în forţă al celor de la Alfa Team, Liverpool a dat loviturile decisive pe contraatac, prin două goluri semnate de acelaşi Bodea, în minutele 45 şi 50.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.