Politica si administratie

O nouă lovitură pentru liberalii hunedoreni! Primarul din Petroșani a trecut la PSD

Primarul Tiberiu Iacob Ridzi (foto) a trecut la PSD! Lovitură grea pentru libe­rali. Edilul șef al municipiului Petroșani s-a alăturat echipei conduse de Laurențiu Nistor.

Din 2007 conduce municipiul
Mai rămâne vreun primar în PNL Hunedoara? Social-democrații conduși de președintele Laurențiu Nistor fac istorie! După edilii de la Pui, Crișcior, Ilia, Cerbăl, Vața de Jos, și Tiberiu Iacob Ridzi a anunțat că va candida din partea PSD la alegerile din 9 iunie 2024. Și, se pare că mai urmează și alți primari care nu mai vor să rămână alături de actuala conducere a organizației județene Hunedoara a PNL.
Este clar, mulți liberali sunt nemulțumiți, iar astfel, prin plecarea din partid, dau o notă proastă conducerii organizației PNL.
Ieri, edilul șef al municipiului Petroșani a fost prezent la ședința Biroului Județean al organizației județene Hunedoara a PSD.
Tiberiu Iacob Ridzi a fost ales primar al Petroșaniului în 18 martie 2007. De atunci el conduce municipiul și nu a mai avut un contracandidat care să-i pună probleme. În aceste condiții, Valea Jiului este toată roșie, toți primarii fiind social-democrați. În acest ritm întreg județul va fi roșu până la alegerile locale.
Conducerea liberală din județ este în șoc.
Ridzi este absolvent al Universității din Petroșani. El este căsătorit cu fostul ministru Monica Iacob Ridzi cu care are doi copii. (S.Popa)

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago