Nouă răfuială între clanuri pe străzile din Colonia Petroşani

3 octombrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

O nouă răfuială între membrii a două grupări rivale a fost la un pas de a se transforma într-o bătaie, incidentul având loc pe străzile din cartierul Colonie din Petroşani.
O banală tamponare între două autoturisme ar fi motivul pentru care combatanţii s-au ameninţat reciproc şi şi-au promis un război în toată regula. Cei din Colonie spun că rivalii au intrat intenţionat cu maşina în ei, pentru a avea motiv de scandal, iar cei acuzaţi se apără şi spun, că a fost un accident, au sunat la Serviciul 112, iar apoi au fost ameninţaţi cu bâtele. Scandalul a fost aplanat de poliţiştii din Petroşani, însă scandalagiii susţin că lucrurile nu vor rămâne nerezolvate. Potrivit IPJ Hunedoara, situaţia este sub control şi a fost vorba de un incident rutier, dar s-a luat măsura întăririi dispozitivului de menţinere a ordinii publice, după cum a precizat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Scandalul de ieri vine după ce, în luna iulie a.c., o altă dispută a fost la un pas o bătaie generală, iar cei implicaţi atunci în altercaţie sunt din aceleaşi două grupări. Unul dintre interlopii din Colonie, aflat în arest la domiciliu, a susţinut că rivalii au intrat peste el în casă, i-au agresat mama şi l-au lovit. Cei incriminaţi s-au apărat şi au spus că au fost constant ameninţaţi de individ, iar ei s-au dus să-i ceară explicaţii şi nu l-au agresat. Cert este că procurorii au întocmit un dosar penal pentru încăierare şi cinci dintre interlopi au fost puşi sub control judiciar.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nu au scăpat din arest

Doi bărbaţi din municipiul Hunedoara, Vasile Bobriuc şi Gheorghe Trandafir Nonu, acuzaţi de tâlhărie calificată, rămân în arest preventiv. Potrivit...

Izbit mortal de locomotiva unui tren

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Lupeni, şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de...

Bulina neagră, 4.10.2016

Emil G., hunedorean, şofer de autobuz Pentru că a fost prins de poliţiştii de frontieră, la Vama Porţile de Fier...

Închide