Categories: Sport

Noua FC Hunedoara se mişcă rapid

Ciprian Marinuţ

Gruparea de pe Cerna are deja un lot provizoriu de jucători, după ce antrenorul Marius Opric a finalizat ieri acţiunea de selecţie a celor mai buni 27 dintre cei 45 de jucători, câţi avea la dispoziţie după „fuziunea FC Hunedoara – CFR Simeria“. Negru-albaştrii vor disputa, azi, al doilea amical al verii, în deplasare, returul cu formaţia arădeană de Liga a IV-a, CS Ineu.

Reţetă de… mijloc
Antrenorul Marius Opric s-a achitat în doar patru zile de delicata misiune de a alege un lot de 25-26 de jucători din grupul de 45 de fotbalişti avuţi la dispoziţie în urma fuzionării loturilor de la CFR Simeria şi FC Hunedoara. Pe baza unor criterii de valoare şi cu o reţetă de „neutralitate“, tehnicianul a stabilit un lot de 27 de jucători, în care se regăsesc 15 ex-ceferişti, 11 jucători din lotul vechi al FC Hunedoara şi un junior fost la Mureşul Deva. „Este un lot provizoriu, care poate suferi modificări. Mă interesează calitatea, nu cantitatea. Am lucrat sub presiunea timpului, deoarece trebuie să ne organizăm cât mai rapid“, a precizat tehnicianul de la FC Hunedoara.
Componenţa lotului (provizoriu) al FC Hunedoara este următoarea: portari: A. Ilie, Dragotă, Raţ, Apostol (ex-Mureşul Deva); fundaşi: Vîrtan, Stroia, Dosan, Roiu, Buta, Cuciula, Ungureanu, Şoit, Bier; mijlocaşi: Vişan, Pepenar, Vajda, R. Cristian, Făgărăşanu, Găceanu, Munteanu, Tiric, Benea, Trăşcan; atacanţi: Lintaru, Zdrâncu, Nicula, Suciu.

Cantonament pe plan local
Cei 27 de componenţi ai lotului provizoriu al FC Hunedoara vor susţine azi al doilea meci amical al verii, în deplasare, cu formaţia arădeană de Liga a IV-a, CS Ineu (locul 7 în ediţia trecută de campionat). Apoi, pregătirile vor continua pe plan local şi vor fi dublate de un număr impresionant de meciuri de verificare. „Îmi doresc un cantonament, însă, problemele de organizare pe care le mai avem de pus la punct ne obligă să continuăm să ne pregătim pe plan local. Am perfectat deja şapte-opt jocuri amicale cu UTA Arad, ACS Timişoara, FC Cisnădie şi Europa Alba Iulia. Cel mai probabil, următorul joc va fi cu UTA Arad, în data de 25 iulie“, a spus Marius Opric.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

5 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

5 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

5 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

5 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

5 ore ago