Categories: Actualitate

Noi şefi de secţii la Tribunalul Hunedoara

Conform unui comunicat transmis de Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Tribunalului Hunedoara, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de preşedinte al Secţiei litigii de muncă şi asigurări sociale a Tribunalului Hunedoara, pentru o perioadă de trei ani, începând cu data de 08.10.2013, a judecătoarei Ella-Cristina Badistru.
Judecătoarea Ella-Cristina Badistru şi-a început activitatea de judecător la Judecătoria Zalău în anul 2006, apoi, din 2007 până în 2009, a fost judecător în cadrul Judecătoriei Deva, iar din 2009 până în prezent, este judecător la Tribunalul Hunedoara.
De asemenea, Consiliul Superior al Magistraturii a mai hotărât numirea în funcţia de preşedinte al Secţiei Penale a Tribunalului Hunedoara a judecătoarei Violina Floarea Draia, pe o perioadă de trei ani, începând tot cu data de 08.10.2013.
Judecătoarea Violina Floarea Draia  şi-a început cariera de judecător la Judecătoria Brad din 1996. Din 2000 până în 2008, a ocupat funcţia de preşedinte al Judecătoriei Brad, iar din 2008 până în prezent, este judecător la  Tribunalul Hunedoara. (L. Goangă)

MesagerulHunedorean