Nicolae Timiş: Chiar dacă e criză, mergem înainte

Sorina Popa

Ieri, la Haţeg, a avut loc predarea oficială a investiţiei derulate la Colegiul Naţional I.C. Brătianu. Este vorba de lucrările efectuate prin Programul Operaţional Regional, axa 3, dar o parte din bani a venit de la Consiliul Local Haţeg, deoarece în timpul desfăşurării investiţiei a mai apărut nevoia executării unor lucrări suplimentare. În judeţ, doar patru unităţi şcolare, două din municipiul Deva, una din Petroşani şi Colegiul Naţional I.C. Brătianu, din Haţeg au reuşit să obţină asemenea finanţări.

100 de ani de funcţionare

„Această investiţie, în valoare de peste cinci milioane de lei este extrem de importantă pentru oraşul nostru. Banii au provenit nu numai din fonduri europene, dar şi de la Consiliul Local Haţeg. Este un proiect extrem de important, nu numai pentru elevii care învaţă la acest colegiu, dar şi pentru toţi copiii din Ţara Haţegului, care pot beneficia de condiţii extraordinare. Şi, am dovedit, că în vreme de criză, la Haţeg se construiesc lucruri minunate. În vreme de criză, noi mergem mai departe şi mergem bine. Aici se face şcoală de calitate. Acest colegiu va împlini, anul viitor, 100 de ani de funcţionare. Pe de altă parte, am salvat spitalul orăşenesc, deşi unii plângeau pe la porţile lui. Dar, s-au închis spitalele lor, iar pe al nostru l-am salvat. Urmează să investim în reabilitarea policlinicii din oraş. Proiectul se ridică la peste şase milioane de lei”, a declarat primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş.
Lucrările la Colegiul Naţional I.C. „Brătianu din Haţeg s-au derulat pe parcursul a şase luni. Constructorii, firmele Rom Adria şi Moni Impex, au reuşit să ducă la bun sfârşit investiţia într-un timp extrem de scurt şi, mai ales, au făcut un lucru de calitate. Astfel, a fost realizat un teren de sport cu gazon artificial, s-a amenajat curtea colegiului, a fost renovată complet sala de sport şi de asemenea, corpul D, cu săli de clase, al unităţii şcolare.
„La Colegiul Naţional I.C. Brătianu mai urmează să se realizeze un laborator pentru simularea firmelor. Este o reuşită şi mă bucur că se construieşte în sistemul de învăţământ hunedorean. Astfel, creşte calitatea actului didactic”, a declarat inspectorul şcolar general, Alexandru Lăutaru.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • felicitari domnului primar nicolae timis, care in ciuda piedicilor puse de molot are realizari in hateg

  • cine se ascunde in spatele firmelor care au efectuat lucrarile?
    diferenta intre molot si timis este ca unul bantuie prin hateg iar celalalt latra prin deva si se intilnesc numai in politica lor murdara, adica in demagogie

  • SPAGARU TIMIS E BAIAT DESTEPT, A INTRAT IN POLITICA COPIL SARAC CU O DACIE HODOROGIA SI UN APATRAMENT SIFONAT , ACU ARE VALIZE DE BANI ,VILE , TERENURI PRIN INTERPUSI , AVERI COLOSALE SI IN FIECARE AFACERE DIN ORAS ARE PARTEA LEULUI , SI MAI ARE O GASCA DE AMARATI CARE VOR DA SOCOTEALA PENTRU ,, MANDATAREA DOMNULUI PRIMAR ,, SA ORGANIZEZE LICTATIILE IAR CONSILIUL DE IMBECILI CARE SE ALEG CU PRAFUL DE PE TOBA SAU CU JUMATEA LUI DOI , VOR DA LA DECLARATII LA GREU PRIN ANCHETE , NU PESTE MULTA VREME PENTRU ,FRAUDE , FALSURI , IN FORMA CONTINUA , IAR BAIETII DESTEPTI DE LA ROMADRIA SI MONI IMPEX VOR ZBURA SPRE TARILE CALDE CU GROSUL LEULUI ADUNAT CU SARG DE PE URMA LUCRARILOR DE RAHAT CARE LE-AU FACUT , APROPO BAIETI ,SE TOCESC BORDURILE PRIN ORAS , SE ROD DE PLOAIE , CADE VARUL DE PE PERETI LA CASTELUL ACADEMIEI DE LA BERTHELOT , ATI LUAT SI GARANTIILE DE PE ACOLO SAU O SA VENITI DUA ELE DE PRIN TENERIFE?

  • Rusineeee !

    MAFIA DIN HATEG , UITATI-VA CUM ARATA CU OCHELARI NEGRII LA INAUGURARE. APROPO DE LUCRARILE LA SALA DE SPORT ......DEJA PLOUA INAUNTRU...........ASTA E CALITATEA PE CARE O FACE HOFNER -- LINGAUL LUI TIMIS

  • POATE ACUMA DACA O SA-I CER SPONSORIZARE( IN BANI) O SA-MI DEA.SA NU TE VAD LINGAULE DE HOFNER-LINGAUL LUI TIMIS.ARE DREPTATE MACRIS.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

20 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

20 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

20 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

20 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

20 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

20 de ore ago