NEWS ALERT. Liberalii au decis cine va fi noul şef al judeţului: DORIN GLIGOR, un pas înapoi, intră în scenă ADRIAN DAVID!

Conducerea PNL Hunedoara a decis astăzi care vor fi candidații pentru funcția de președinte și vicepreședinte al Consiliului Județean (CJ) Hunedoara la alegerile de mâine. Adrian David (foto) va candida pentru șefia administrației județene, iar Vetuța Stănescu pentru al doilea post vacant de vicepreședinte al instituției.

Anunțul a fost făcut de Bogdan Țîmpău, co-președintele PNL Hunedoara, în conferința de presă de după ședința Biroului permanent al organizației județene. Acesta a mai afirmat că ambii vor avea susținerea și voturile celor 17 consilieri județeni liberali la alegerile de mâine. Țîmpău a mai încercat să arate că liberalii hunedoreni sunt uniți, sunt o echipă și că nu există disensiuni în interiorul partidului. Lucru care nu s-a dovedit atunci când liberalii au trebuit să răspundă întrebărilor jurnaliștilor. De ce a fost desemnat David și nu Gligor, care s-a arătat dispus să candideze? Care sunt atuurile unuia față de celălalt? Ce i se reproșează lui Gligor din moment ce a i s-a interzis să candideze? Întrebări la care liberalii prezenți la conferință, nu au dat un răspuns clar, ba chiar s-au arătat iritați. Mai ales Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, invitat și el la adunarea liberalilor hunedoreni atunci când s-a decis înlăturarea lui Gligor. Mai mult, aceștia au fost întrebați dacă sunt conștienți de faptul că echipa pe care vor s-o impună la conducerea CJ Hunedoara este percepută ca o continuare a epocii lui Moloț. Lucru care nu le-a fost deloc pe plac. Consternarea s-a văzut pe chipul liderilor hunedoreni, care nu au avut un răspuns la această întrebare.

Răspunsul a venit din partea lui Ciprian Dobre, președintele CJ Mureș, care a participat la conferință. Acesta a afirmat că se pune capăt interimatului iar situația în județul Hunedoara va fi stabilă. Asta poate pentru că instabilitatea din județul Hunedoara s-o fi simțit pînă în Mureș!

Dincolo de toate aceste lucruri, Adrian David a declarat că se simte onorat de încrederea pe care i-o acordă colegii și că va face față funcției pentru care a fost desemnat. Întrebat dacă își va asuma un eventual eșec al celor mai importante  proiecte derulate de CJ Hunedoara, cum ar fi cel al Sistemul integrat al deșeurilor, acesta a spus că vor avea de suferit 450.000 de oameni dacă nu va fi finalizat. După care a revenit și a spus că își va asuma toate eșecurile perioadei în care va conduce CJ Hunedoara. (Natalia Bumbac)

 

 

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Felicitari, o alegere buna, un tip super, citit, si nou in politica si administratie.Sa-i dea Dumnezeu putere de munca.

  • Presa de care spuneti era presa cumparata de Gligor si pusa sa puna aceste intrebari. Dar va raspund eu si anume pentru ca Gligor a uitat cum a ajuns unde a ajuns si nu mai vrea sa lase ciolanul din gura ca sa nu mai spunem ca Gligor este un tip murdar, incompatibil si cu o istorie tumultoasa in spate pe cand acest baiat tanar David este un om citit, curat si pus pe treaba asa ca acesta este raspunsul pentru presa aservita lui Gligor prin banii de la judet.

  • O, sfântă naivitate ! Gligor a ajuns acolo împotriva voinţei lui Purcel ? A fost adus tocmai de Purcel care dorea să arate cât de tare este el...în parcare. Deci reproşurile la adresa lui Gligor sunt nejustificate. Nu pentru că el ar fi "lacrima Christi" ci, pentru că, ele vin tocmai de la cei care ar trebui să fie ultimii la reproşuri. Sigur, sperăm că Adrian David va fi ceea ce trebuie să fie. Apropo de presa aservită lui Gligor. Purcel nu avea presă aservită. Ha, ha, ha...

  • 16 ESTE "JOKERUL" DE LA EXTRAGEREA SPECIALA DE ASTAZI A JOCULUI " 6 DIN 30" !!!!

  • da, 16 a fost "Jokerul", exact cat am prognozat eu dis de dimineata...

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

2 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

2 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

2 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

2 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

2 ore ago