Categories: Eveniment

Muncitorul rănit la ArcelorMittal Hunedoara nu poate fi interogat

Sorina Popa

Inspectorii de muncă nu pot definitiva ancheta după accidentul produs pe platforma siderurgică de la Hunedoara, din cauză că muncitorul rănit nu poate să vorbească.

Inspectorul de muncă, Victoria Petroesc, care se ocupă de anchetă din partea ITM Hunedoara, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că bărbatul care a suferit răni grave în urma acestui accident a fost transferat la o clinică privată din Timişoara, prin grija conducerii ArcelorMittal Hunedoara. „Am reuşit să luăm declaraţii de la toţi cei implicaţi, însă de la cel rănit în acest accident nu am putut. Asta, deoarece medicii nu ne-au permis să-i punem întrebări. Starea lui de sănătate nu e suficient de stabilă pentru acest lucru. Bărbatul îşi revine, dar apoi iar intră într-o stare comatoasă şi în aceste condiţii nu putem să-i luăm o declaraţie. Acesta a suferit răni grave la cap şi traumatisme toracic şi abdominal, în accident.
Reamintim că o persoană a murit şi o alta a fost grav rănită, după ce au fost prinse sub o stivă din profile de metal, la secţia laminoare a ArcelorMittal Hunedoara. Accidentul s-a produs în 20 martie, pe platforma siderurgică de la Hunedoara. Muncitorul accidentat are o experienţă de 12 ani în secţia unde lucrează, iar în combinat munceşte de 20 de ani.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 ore ago