Moş Nicolae vine la Deva!

4 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Moş Nicolae va ajunge astăzi, 5 decembrie 2019, în municipiul Deva. El va poposi la Patinoarul din Parcul Cetăţii Devei, la ora 18:00.

În sacul lui Moş Nicolae se află cadouri pentru copii. Ajutorul Moşului va fi primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, care le va împărţi pachete cu dulciuri copiilor prezenţi la patinoar.
Evenimentul de Moş Nicolae este organizat de Primăria municipiului Deva, Consiliul Local al municipiului Deva, Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva, în parteneriat cu Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” din Deva.
În programul evenimentului este inclus şi un recital de colinde susţinut de corul Lira de la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” din Deva – dirijor, profesorul Călin Sân.
Organizatorii îi aşteaptă pe cei mici, dar şi pe cei mari, la întâlnirea cu Moş Nicolae, pentru ca împreună, să ne bucurăm de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă. (D.G)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 5.12.2019

Petrică Bodea, bărbat din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată sub acuzaţia de tâlhărie calificată, după ce,...

Bulina albă, 5.12.2019

Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroşani Pentru că a susţinut realizarea unui monument pentru minerii Văii Jiului, care o reprezintă pe...

Gura lumii, 5.12.2019

Trag tare, să nu cumva să se dea vreo ordonanţă prin care să se interzică angajările. Este vorba de o...

Închide