www.mesagerulhunedorean.ro

Moş Crăciun vine la Biblioteca Judeţeană

Anul acesta Crăciunul va fi sărbătorit într-un mod cu totul aparte, cu mult mai puţină bucurie şi cu sufletele mai temătoare. Dar, în ciuda acestor dificultăţi care ne pun la încercare, nu-i uităm pe copii, pe cei mai tineri prieteni ai bibliotecii noastre. An de an, Moş Crăciun a fost darnic cu ei atunci când au trecut pragul bibliotecii şi ne-am bucurat de fiecare dată că am putut să le facem o surpriză plăcută. Greutăţile prin care trecem în acest an nu ne vor împiedica, totuşi, să fim şi acum alături de copii şi să le dăruim cărţi care să le aducă un strop de bucurie.
Oricât ne-ar fi de greu, Crăciunul rămâne sărbătoarea iubirii, a încrederii, a solidarităţii şi a speranţei. Copiii trebuie să fie ocrotiţi şi ţinuţi departe de griji şi de suferinţă şi, de aceea, Moş Crăciun va fi darnic cu ei şi în acest an şi, la Biblioteca Judeţeană, le va aduce cărţi care să le fie de folos şi să-i bucure.
Aşa cum s-a întâmplat şi în alţi ani, şi Crăciunul 2020 va purta semnul generozităţii şi al dragostei pentru copii. De aceea, vom dărui cărţi celor mai tineri posesori de permis de bibliotecă, cărţi de la cele mai importante edituri din ţară. Acţiunea „Bradul de Crăciun” se va desfăşura în perioada 7 – 24 decemb­rie, când Secţia de Împrumut Carte pentru Copii a Bibliotecii îşi va întâmpina în fiecare zi tinerii cititori care îi vor trece pragul cu câte o carte pentru fiecare, adecvată vârstei. Lansăm, în acest fel, o invitaţie la lectură, la o călătorie în lumea minunată a cărţilor din toate domeniile, spre bucuria copiilor.
Sperăm că această tradiţie, va sădi în inimile copiilor dragostea faţă de carte, faţă de lectură, faţă de universul nesfârşit al cărţilor.
Cărţile pe care Moş Crăciun le va aduce copiilor au fost procurate graţie generozităţii unor edituri din ţară şi din judeţ, edituri cu care colaborăm în proiectele noastre culturale şi care au sprijinit iniţiativa noastră.
Mulţumim partenerilor noştri: Editura All, Grupul Editorial Art, Editura Astro, Byton, Editura Carminis, Grupul Editorial Corint, Curtea Veche Publishing, Didactica Publi­shing House, Editura Humanitas, Editura Nemira, Editura Niculescu, Editura Nomina, Editura RAO, Editura Tehno-Art, Grupul Edi­torial Trei, Editura Univers, Editura Usborne, care au fost atât de generoase şi au aşezat în sacul lui Moş Crăciun cărţi pentru copiii care vor trece pragul bibliotecii.
În luna decembrie, aşadar, îi aşteptăm la bibliotecă pe copiii din judeţul Hunedoara, pentru că Moş Crăciun le va dărui o carte frumoasă şi utilă.
Vă aşteptăm cu drag!

 

Ioan Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţeane “Ovid Densusianu” Deva

 

One thought on “Moş Crăciun vine la Biblioteca Judeţeană

  • 8 decembrie 2020 la 1:41
    Permalink

    Felicitari. O actiune foarte frumoasa,generoasa,caritabila care ofera copiilor de sarbatori ,carti prin grija domnului Ioan Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţeane Parteneri Editura All, Grupul Editorial Art, Editura Astro, Byton, Editura Carminis, Grupul Editorial Corint, Curtea Veche Publishing, Didactica Publi­shing House, Editura Humanitas, Editura Nemira, Editura Niculescu, Editura Nomina, Editura RAO, Editura Tehno-Art, Grupul Edi­torial Trei, Editura Univers, Editura Usborne

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.