Moloţ, validat ca şef al liberalilor hunedoreni

Nicolle Ebner

Ieri, Consiliul Naţional Executiv (CNEx) PNL a validat rezultatul Conferinţei Judeţene extraordinare a PNL Hunedoara, din 6 februarie, când a fost aleasă noua conducere a filialei judeţene liberale. Deci, de ieri, Mircea Ioan Moloţ (foto) este, oficial, noul preşedinte al filialei judeţene PNL Hunedoara.

Vot aproape unanim
CNEx PNL însumează în jur de 90 de membri (Biroul Permanent Central şi toţi liderii filialelor judeţene din ţară), iar rezultatul alegerilor din judeţul Hunedoara a fost validat de aproape toţi membrii, înregistrându-se doar patru abţineri şi nici un vot împotrivă. Prin urmare, de ieri, Mircea Ioan Moloţ are atribuţii duble la vârf. Atât pe linie administrativă – ca preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, cât şi pe linie politică – ca preşedinte al filialei judeţene PNL Hunedoara. Odată cu validarea lui Moloţ a fost validat şi noul Birou Judeţean şi cei şapte vicepreşedinţi, echipă cu care Moloţ va trebui să se achite de o sarcină deloc lesne de îndeplinit. Adică de a obţine rezultate şi mai notabile decât predecesorul său, Mircia Muntean, iar după cum afirmau reprezentanţii de la centru prezenţi la conferinţa judeţeană de la Deva, după alegerile locale din 2012, judeţul Hunedoara să fie unul 100 la sută liberal.

Astăzi, prima întâlnire a Biroului Judeţean
Conştient de imensa responsabilitate pe care şi-a asumat-o, Mircea Ioan Moloţ a declarat că vrea să valorifice cât mai eficient timpul pe care-l are la dispoziţie pentru problemele partidului şi, ca urmare, a şi convocat prima întâlnire a Biroului Judeţean PNL. Acesta va avea loc astăzi, la ora 17.00, unul dintre subiectele dezbătute, în afară de cele organizatorice, fiind refacerea întregii strategii a PNL la nivelul judeţului Hunedoara. Cât despre zvonurile privind suspendarea conducerii organizaţiei municipale PNL Deva şi preluarea de către Mircia Muntean a conducerii interimare, Moloţ afirmă că sunt doar „intoxicări”. „Numai Biroul Judeţean poate suspenda sau demite conducerea unei organizaţii, iar la filiala din Deva nu este cazul”, a declarat noul preşedinte al filialei judeţene PNL Hunedoara.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Drumul spre inalta societate e unul cu urcusuri. Succes Mircea Ioan Molot dar asa cum tu l-ai devorat pe Mircia Munteanu, care se zice ca te-a tinut in san si tu ai fost sarpe, te vor devora candva si pe tine altii. Poate tocmai cei care azi te aplauda. Poate Florin Oancea, poate Carol Panduru. Ba nu. Asta nu, ca mintea nu-l duce decat sa fie lingau. Si cat l-a lins pe Mircia Munteanu ! Cred insa ca stii si tu. Oricum l-ai lucrat pe Mircia Munteanu ca un expert in ale politicii. Texte cu demisia. Apoi pac la razboiu...pardon mesageru...Pune-i pe editorialistii astia ai tai sa scrie ceva de tine ca tot nu au subiecte. Te felicit si te voi admira daca vei reusi sa pleci din PNL atunci cand vrei tu si nu in urma unor lucraturi cum a fost cazul lui Mircia Munteanu. Sau daca te vad in locul lui Crin Antonescu. Atunci chiar ca vei fi mai bun decat a fost Dr. Petru Groza, banditul banditilor.

  • Scuza-ma Mircea Ioan Molot. Am uitat sa aduc elogii Nicoletei Ebner: "Conştient de imensa responsabilitate pe care şi-a asumat-o, Mircea Ioan Moloţ a declarat că vrea să valorifice cât mai eficient timpul pe care-l are la dispoziţie pentru problemele partidului şi, ca urmare, a şi convocat prima întâlnire a Biroului Judeţean PNL. Acesta va avea loc astăzi, la ora 17.00..." Mi se pare superb. Cand ai citit ai avut scutece ? Nu de alta dar cred ca te-ai udat tot si ar fi pacat pentru ca s-ar dilua imensa responsabilitate.

  • Era sa uit ceva. Sa o felicit pe Nicoleta Ebner. "Conştient de imensa responsabilitate pe care şi-a asumat-o, Mircea Ioan Moloţ a declarat că vrea să valorifice cât mai eficient timpul pe care-l are la dispoziţie pentru problemele partidului şi, ca urmare, a şi convocat prima întâlnire a Biroului Judeţean PNL. Acesta va avea loc astăzi, la ora 17.00..." Cand ai citi fragmentul ai avut scutece ? Ar fi pacat ca imensa ta responsabilitate sa se dilueze la cel mai nepotrivit mod cu putunta.

  • Citesc si nu-mi vine sa cred ce limbaj de lemn si pupincurist se foloseste inca in presa deveana. Rusine autoarei. Oricum , Rusinbe Molot , cel care ai santajat primarii sa te voteze ca altfel nu primesc bani la buget . De parca ar fi banii tai , personali. Halal politica. Oricum Mircia Muntean va castiga si Deva si/sau Consiliul Judetean , daca vrea el . Multi hunedoreni il apreciaza. Este foarte popular . Ne-am saturat de mutra ta de om serios si de fapt esti un sarpe. Bravos, natiune. Apropos Molot, iti dai seama ca ai distrus partidul. Uita-te la echipa ta de tradatori si raspunde-ti singur la intrebarea : Voi castiga alegerile cu ei? Mircia Muntean , fii tare. Se va intoarce roata cat de curand.

  • SA VA FIE RUSINE!CA NU RESPECTATI UN OM CARE A MISCAT IN JUDETUL ACESTA,CA PE VREMEA PSD-LUI MERGEAM PE ULITELE SATELOR HUNEDORENE CU CIZME DE CAUCIC SI ACUMA MERGEM CU SLAPI,IN BISERICII INTRAM CU DRAG CA SUNT REPARATE MAJORITATEA,CAMINE CULTURALE CU BUCATARII,SCOLII CU TERMOPANE,CENTRE DE ASISTENTA SOCIALA CU STANDARDE EUROPENE,SATE CU APA POTABILA SI MULTE ALTELE.ASA CA INCA ODATA RUSINEEEEE!!!CELOR CARE SCRIETI ASA CEVA DE DOMNUL MOLOT!DOMNULE PRESEDINTE MOLOT DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE SI SA VA DEA PUTERE DE MUNCA IN CONTINUARE ADICA CEL PUTIN PANA IN 2016 IN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUD.HUNEDOARA.SANATATE SA AVETI SI NU LUATI IN SEAMA LUCRURILE SCRISE URAT DE DUMNEAVOASTRA,CA ACESTIA DE SCRIU SUNT FOSTI BARONII PSDISTI SI NUAU MAI PUTUT JMANGLY.SUCCES

  • tradare e cuvantul de ordine in organizatia judeteana a PNL.echipa care se afla acum la conducere,proaspat validata de conducerea partidului e formata de oameni josnici,care nu privesc decat la interesele lor personale.MOLOT , RUSANU, OANCEA, BALINT, PANDURU, PRIP...cititi aceste nume si veti sti ce fel de oameni sunt...nu o sa mai scoateti niciodata procentele pe care le-a scos partidul in alegeri cu MIRCIA MUNTEAN ca presedinte...sunteti niste lingai tradatori...

  • Stimate DAV nu mi-e rusine de loc. Eu nu sunt liberal, nu sunt la nici un partid si nu ma priveste direct cine conduce un partid sau altul. Pe mine m-a oripilat atitudunea de suficienta a domnului Mircea Ioan Molot si slugarnicia ridicola a doamnei Nicoleta Ebner. Articolul ei este de-a dreptul gretos comandat de proprietarul ziarului. Si nu uitati ca cine scoate sabia de sabie va pieri. Acum Molot este pe val dar ii va veni si lui randul mai repede sau mai tarziu. Rudeanu cand a fost ales a comandat un articol cu o poza mare in "Hunedoreanul" cu titlul imens "Misu este noul sef". Si a stat cat a stat. Imi doresc ca Molot sa fie un sef bun. Nu sa asculte de nemurici ca Balint, Panduru, Prip si mai stiu eu care. Ati procedat cu Mircia Muntean cum a procedat PDSR, in 1996, cu Georgel Raican. Nu spun ca nu e bine dar este total neelegant. Molot sa iasa la pensie din postura de presedinte. Vom vedea ce va fi.

  • NU E VORBA DE A FACE PARTE DINTR-UN PARTID SAU ALTUL,DAR TREBUIE SA RESPECTAM MUNCA FIECARUI OM, DOMNUL MOLOT PENTRU CE A FACUT LA C.J.HD.,IAR DOMNUL M.MUNTEAN PENTRU CE A FACUT DIN MUN.DEVA ORAS EUROPEAN SI LA-S VEDEA MAI DEGRABA UN DEPUTAT SAU SENATOR,CA SA NU MAI FACEM IMPLANTURI DIN ALTA PARTE,CARE NU AU HABAR DE JUD.HUNEDOARA.FELICITARI LA AMANDOI.

  • Auzi mai DAV lasa tu amabilitatile inutile. Si ce daca tu il vezi pe Mircia parlamentar ? Asa vreti sa scapati de el. Ce a facut asa extraordinar tovarasul Molot ? Tu crezi ca eu traiesc pe Luna sau pe Marte ? Il cunosc si eu pe favoritul tau, chiar bine de tot asa ca lasa gargara.

  • Mai Petrica ia mai scuteste-ma tu cu PUSCARIASUL de Mircia Muntean . Asta este hotul hotilor si a furat cat a putut din buzunarul devenilor . Nu singur , ci impreuna cu amicii sai FODOR LOICI , LEVIS , G. MARA , ROMSTRADE GIURGIU etc.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

22 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

22 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

22 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

22 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

22 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

22 de ore ago