Moloţ, pus la zid de primarul Aninoasei

Maximilian Gânju

Primarul celui mai sărac oraş hunedorean, Aninoasa, l-a acuzat pe preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, că a împărţit bani primăriilor din judeţ pe criterii politice.
Primarul Ilie Botgros (foto) (PDL) a anunţat în cadrul manifestării organizate la Petroşani pentru lansarea candidaţilor USP la primărie, că singura soluţie a Văii Jiului de a primi ajutor de la judeţ este schimbarea actualului preşedinte. Ilie Botgros a spus că Mircea Moloţ a alocat fonduri doar primăriilor conduse de liberali sau agreate de el. Botgros, cunoscut că nu se fereşte să spună ce gândeşte, mai ales după ce l-a apostrofat în faţă chiar şi pe Boc, în perioada cât era prim-ministru, şi-a vărsat toată supărarea pe Moloţ.
„Dacă luaţi toate hotărârile din ultimii doi ani de zile, veţi vedea că primăriile din Valea Jiului, toate şase la un loc, patru PDL şi cu cele două ale PSD, nu luăm bani la un loc de la Consiliul Judeţean pentru bugetele locale, nici cât lua Călanul sau vreo comună „galbenă”. Să-l susţinem pe Mircia Muntean cât putem, pentru că este singura noastră soluţie. Prima treabă este să câştigăm alegerile şi apoi să-l punem pe Mircia Muntean preşedinte al Consiliului Judeţean. Atunci, vom avea şi noi bani, nu să stăm cu mâna întinsă la Mircea Moloţ, să ne dea ceva din mila pixului lui, dacă se poate. Cum mi-a dat mie, 92 de milioane de lei vechi. Asta e viaţa, aşa a vrut Moloţ”, a spus primarul din Aninoasa.
Localitatea condusă de Botgros a început să aibă probleme financiare grave imediat după ce mina din oraş a fost închisă, iar bugetul local grevat de impozite de peste 20 de miliarde de lei vechi.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Stim cu toti cum imparte Mircea Molot bani judetului, imparte numai la primari USL si unde are interese personale.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

13 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

13 ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

13 ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

13 ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

13 ore ago

Învinuită de distrugere. Supărată că a pierdut, o femeie a făcut zob un aparat de păcănele

Femeia din Simeria, amatoare de jo­curi de noroc, și-a folosit poșeta drept armă în lupta…

13 ore ago