Modelul devean, preluat de cei din Sibiu

28 aprilie 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash, Politica si administratie

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu, col. Daniel Chelcea, a venit ieri la Deva să vadă cu ochii lui cum a fost organizat centrul de vaccinare direct din maşină în parcarea de la supermarketul Auchan. Prefectul judeţului, Călin Marian şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, Sebastian Mezei, i-au arătat colegului lor din Sibiu ce înseamnă operaţiunea „Vaccinează-te direct din maşină!”.
Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu a dorit să afle detalii despre etapele parcurse de autorităţile hunedorene pentru deschi­de­rea primului centru de tip „Drive Thru„ din ţară. Col. Daniel Chelcea i-a felicitat atât pe organizatori cât şi pe membrii echipelor medicale de vaccinare şi a spus că la Sibiu, după modelul de la Deva, va fi deschis un centru de vaccinare direct din maşină. (A. Năstase)

 

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. C spune:

    Unde stateau cei asazis vaccinati 15 minute dupa administrarea asazisului vaccin? daca apareau efectele adverse ce se intampla dupa trecerea prin drive through? Cine monitorizeaza persoanele? Ce superficiali sunteti dl aszis doctori! Dar ”avem” un model demn de urmat cinste agronomului din fruntea prefecturii si a lui dom’Mezei!!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Salvital, cu buget şi proiecte

Adriana Năstase Ieri, Asociaţia Salvital şi-a adoptat bugetul de venituri-cheltuieli şi proiectul programelor de activităţi pentru anul 2021. Petru Măr­ginean,...

A funcţionat o săptămână şi se închide

În timpul Sărbătorilor de Paşte, în zilele de 1, 2 şi 3 mai, Centrul de vaccinare din maşină, amenajat în...

Turneul de la Wimbledon renunţă la tradiţii

Turneul de tenis de la Wimbledon a re­nunţat la una din tradiţiile sale şi, începând cu 2022 va programa partide...

Închide