Categories: ActualitateFlash

Miron Cozma vrea să intre în showbiz, de mână cu Marinela

Carmen Cosman

Până să ajungă în politică, Miron Cozma se pregăteşte intens să intre în showbiz, dar nu singur, ci alături de iubirea vieţii lui, Marinela Niţu.

Poeziile pe care i le-a compus de-a lungul timpului vor fi transformate în cântece, cu care Marinela speră să dea lovitura vara viitoare pe litoral. Mai mult, cântecele – interpretate în şase limbi! – vor fi imprimate şi pe un CD. Pentru început, vor fi 17 piese, muzica fiind compusă de Marinela Niţu, iar versurile, aşa cum am mai spus, de Miron Cozma, cel care odinioară era denumit Luceafărul Huilei. De când a cunoscut-o pe muza sa, Cozma i-a dedicat Marinelei peste 100 de poezii, mare parte scrise pe vremea în care era în puşcărie, condamnat pentru implicarea în mineriade.
„Mi-a selectat câteva din poeziile scrise de mine, pe care vrea să le pună pe muzică. Este de muncă, pentru că sunt vreo 17 melodii pe care doreşte să le scoată într-un format nou pe piaţa muzicală”, a declarat Miron Cozma, citat de Cancan.
În timp ce lucrează alături de soţia lui la revenirea acesteia, în forţă, pe scenă, Miron Cozma nu uită nici de planurile lui politice. Recent, el a declarat că în ziua de 21 octombrie va fi prezent la Târgu-Jiu, unde îşi va lansa partidul, cu care vrea să candideze la Preşedinţia României.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • lupta miron ... ai suferit destul si cei care trebuiai sa te ajute nu au fost acolo... dar cand va fi momentul vom fi langa tine.

  • Miron Cozma a fost distruns de Mafia gorjeana condusa de Marin Condescu (cel mai mare dusman al Vaii Jiului impreuna cu Berceanu si Videanu,Ariton este omul lor din Ministerul Economiei).

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

10 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

10 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

10 ore ago