Mircia Muntean va candida pe Colegiul Deva-Cârjiţi

Liderul PDL Hunedoara, Dorin Gligor, susţine că Mircia Muntean (foto) îşi va alege colegiul pe care va candida la alegerile parlamentare din 2 decembrie.

„El a dovedit, la locale, că este un bun om de echipă şi el are prioritate să-şi aleagă colegiul. Bineînţeles, cei doi parlamentari, Iosif Blaga şi Monica Iacob Ridzi vor merge pe colegiile lor, primul la Orăştie şi Ridzi la Petroşani. Acest lucru s-a stabilit deja de mai mult timp. Dar, Mircia Muntean a făcut echipă cu mine, la alegerile locale, o echipă bună cum nu prea se întâlneşte în ziua de azi printre politicieni. Eu îmi voi alege, ca de fiecare dată, candidatura cea mai grea”, a declarat Dorin Gligor. Mircia Muntean a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că la alegerile generale va ataca un post de deputat. El va candida pe Colegiul Deva-Cârjiţi. Şi fostul ministru al Muncii, Gheorghe Barbu, vrea să se întoarcă în Parlament, dar încă nu s-a hotărât dacă la Camera Deputaţilor sau la Senat.
Cei de la USL au termen până pe 15 septembrie să-şi desemneze candidaţii. Până acum, Carmen Hărău este singura care şi-a anunţat intenţia de a candida pe Colegiul Hunedoara pentru o funcţie de deputat.  În rest, actualii parlamentari vor să câştige un nou mandat. Nu se ştie încă pe ce colegii vor merge ei. (S. Popa)

2 comentarii la „Mircia Muntean va candida pe Colegiul Deva-Cârjiţi”

  1. Sa-l ajute Dumnezeu sa castige !!! Merita, a facut multe lucruri bune pentru Deva .

  2. Mircia Muntean va casiga cu cel putin 60% a acest colegiu de depuati sper ca si ceilalti candidati sa castige, ii urez mult succes lui Gligor.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.