Categories: FlashStiri

Mircia Muntean, la UnuTV Deva

În această seară, la ora 19.30, postul local UnuTV Deva îl are ca invitat pe Mircia Muntean, candidatul USP la preşedinţia Consiliului Judeţean. Veţi putea urmări o emisiune în care Mircia Muntean îşi prezintă proiectele pentru judeţ, dar va face şi o serie de dezvăluiri incendiare.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Voi vota pentru Mircia Muntean la presedintia Consiliului Judetean Hunedoara!
    Cu Mircia Muntean presedinte, vom avea un judet European!

  • MIRCIA MUNTEAN il va invige pe securistul MOLOT care nu a facut nimic pentru judetul nostru timp de 8 ani.

  • MIRCIA VA LATRA , CA DE OBICEI ! POATE AR TREBUI SA-SI ADUCA AMINTE DE PROBLEMELE CARE LE-A AVU CU DNA-ul ? SAU VA TREBUI SA-I AMINTIM NOI ?

  • Disperarea e mare la acest om! A crezut ca daca fuge la UNPR va mai avea o sansa la HUNEDOARA ! MIRCIA, vremurile tale au trecut: acum vom vota un OM care sa aibe sprijinul GUVERNULUI !Ca doara n-om fi prosti sa votam un " mistret" ( cum te autointitulezi) ?

  • HA,HA,HA!! Un " mistret" se crede el! Fara spagile care le cere de la toti investitorii , ar fi un biet hamster.CE S-A INTIMPLAT CU CARREFOUR-UL ,domnule MIRCIA?

  • HUNEDOARA are nevoie de un INTELECTUAL la cirma sa !Vremurile electricienilor cu studii "SUPERIOARE" au trecut ! A venit vremea sa si muncesti in MEDIUL PRIVAT , MIRCIA ,nu numai sa te dai cocos la stat!

  • Am avut de toate in campania asta ! Papusi gonflabile, porcareli si scandaluri tipice pentru campanii electorale. Nu am vazut inca un sexgate. Chiar nu au putut politicienii astia sa gaseasca o curva care sa povesteasca cum si-a ridicat poalele cu unu si altul?! Slabutz !

  • LA HUNEDOARA VOTAM SIMPLU: U.S.L. ! MIRCIA VOIA REGIONALIZAREA, acum lupta cu disperare pentru un post la DEVA ? Cum ramine cu politica de partid ?

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că la o unitate sanitară de pe la noi se în­tâmplă lucruri tare…

17 ore ago

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală, inaugurată la Spitalul Judeţean Deva

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală a fost inaugurată ieri în corpul nou…

17 ore ago

Bulina albă

Prof. Mihaela Marița, Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani Pentru organizarea unui simpozion internațional la…

17 ore ago

Bulina neagră

Dan Vîlceanu, deputat Pentru că l-a mușcat pe deputatul Florin Roman, cei doi încăierându-se chiar…

17 ore ago

Telenovelă sfârșită în sala de judecată

Amantul a devenit extrem de gelos și și-a urmărit iubita întocmai ca în filmele cu…

17 ore ago