Mircia Muntean a cerut transferul în Capitală

11 ianuarie 2018 | 7 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Fostul primar al Devei, Mircia Muntean (foto), a fost transferat, la solicitarea sa, la un penitenciar din Capitală. Iniţial, acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Aiud.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Aiud, Nicoleta Mătărângă, fostul edil a fost transferat la Penitenciarul Rahova, la cererea sa, din cauză că are foarte multe termene la care trebuie să se prezinte la instanţele din Bucureşti. Mircia Muntean a depus mai multe cereri în instanţă prin care a cerut modificarea pedepsei, sau revizuirea dosarelor în care a fost judecat şi condamnat. Acesta a fost condamnat în aprilie 2017 la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Alcoolul la volan”. Pedeapsă la care s-au adăugat patru cu suspendare primiţi în dosarul „Shell”, fiindu-i revocată suspendarea executării pedepsei. (N.Bumbac)

Loading...

Comentarii (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Alex spune:

  Vrei la mafie ? Acolo unde aia au si curve in pușcărie ? Sugeamiai cucu de fraier . SAti iau neamul in cuc , cacamas pe voi , oamenii mor de foame iar voi va bateți joc . Sa ieși de acolo când te scot eu

 2. claudia spune:

  Invata sa scrii, analfabetule ! Au ajuns sa-si dea cu parerea toti oligofrenii. La munca, ordinarule !

 3. Alex spune:

  Luami-ai ********* gura Claudia , am scris corect ?

 4. Alex spune:

  ******-n gura cu limba romană pe care o știți ! Tu si monalise , sunteti inteligente , dar toata ziua dupa **** umblați ! Tu fraiero , e 2018 , scriu cum vreau eu , si sunt convins ca in afara de limba romană nu STI nimic . Așa ca ai 2 . Stai jos

 5. Pruteanu spune:

  Mai Alex,din pacate,da,scrii cum vrei,dar statul ti-a asigurat scolarizare gratuita,tocmai ca scrii corect!Nu crezi ca trebuie sa returnezi banii care au fost cheltuiti,degeaba,cu tine?Calmeaza-te si incearca sa intelegi ca modul in care scrii te reprezinta!

 6. Coco spune:

  Mircia e un hot ordinar. Un excroc. Sa stea la puscarie inca 10 ani. O merita.

 7. Alex spune:

  Sunt sătul pana peste cap de Hoții ăștia ce ne fura țara !!!! Nici nu ma mai interesează cum scriu , m-aș bucura sa avem puterea sa i punem la zid ,ca pe Ceaușescu , si la fel sa le facem si lor ! Glonț !!! Noi oamenii de rând murim de foame si ei au furat milioane de euro !!! Care ține cu el , ori sunt si ei Hoții de țara , ori așa le place , muritori de foame .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Închis pentru conducerea sub influenţa alcoolului

Poliţiştii deveni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat de...

Cererea de intervenţie în insolvenţa CEH se judecă în 16 ianuarie

În 16 ianuarie 2018, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este un nou termen în procesul pe care Sindicatul...

Cu maşina în copac

Un tânăr de 19 ani, din judeţul Timiş, conducea un autoturism pe DJ685, în afara localităţii Brazi, şi din cauza...

Închide