Categories: Eveniment

Minori trimişi după gratii pentru tâlhărie

Loredana Goangă

Doi minori, ambii din Deva, au ajuns în spatele gratiilor, după ce au spart o casă şi au tâlhărit proprietarul. Aceştia mai au antecedente penale.
Ieri, magistraţii de la Judecătoria Deva au admis propunerea de arestare preventivă în cazul a doi minori, în vârstă de 15 şi 16 ani. Aceştia sunt acuzaţi că în ziua de 13 februarie, au intrat în locuinţa unei persoane din acelaşi municipiu, de unde au furat suma de 3.800 de lei, dar şi bijuterii estimate la o valoare de 8.000 de lei. Fără a se aştepta, Marius F. şi Marcel V. au fost surprinşi chiar de proprietarul locuinţei, iar pentru a scăpa cu tot cu lucrurile furate, cei doi şi-au împins victima. Deşi au reuşit să fugă, tinerii au fost prinşi în cele din urmă.
„Cei doi minori, cunoscuţi ca având antecedente penale, au fost reţinuţi de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Ulterior, cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Deva, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a declarat agentul Laura Bradu, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

23 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

2 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

2 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

2 zile ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

2 zile ago