Categories: Actualitate

Micii fotbalişti, rãsplătiţi pentru victorie la Pizzeria Veneţia

Administratorul Pizzeriei Veneţia, Marius Sanfirişca, se implică în continuare în viaţa socială a judeţului. După oferta lansată pensionarilor, de a beneficia de preţuri mult mai mici la pizzeria pe care o administrează, acum, Marius Sanfirişca s-a gândit să-i ajute pe copiii care joacă fotbal la Clubul Sportiv Hanzi Deva.

„Am început cu pensionarii şi vom continua această acţiune. Va fi ceva pe termen lung. Îi invităm, din nou, pe pensionari, să ne treacă pragul Pizzeriei Veneţia din Deva, să vină cu talonul de pensii şi vor avea o reducere considerabilă la produsele noastre. Pe lângă asta, am demarat şi o acţiune legată de tineri. Copiii de la echipa de fotbal Hanzi Deva au fost primii care au venit la pizzerie, împreună cu antrenorul lor şi care au petrecut o seară frumoasă. Vrem să sprijinim tinerii, indiferent în ce domeniu. Sunt copii care provin din familii nevoiaşe şi pe care este nevoie să-i ajutăm. Îi îndemn şi pe alţi investitori să ajute cu ce pot ei. Împreună putem face lucruri frumoase”, a spus Marius Sanfirişca, administratorul Pizzeriei Veneţia din Deva.
Antrenorul CS Hanzi Deva, Stan Hanzi, a afirmat că micii fotbalişti ai echipei sunt din cartierul Micro 15 din Deva. „Sunt copii din familii modeste, pe care i-am antrenat în acest joc. Şi le-am spus că, dacă câştigă meciurile de fotbal, vor avea parte de multe surprize plăcute. Una a fost cea oferită de Marius Sanfirişca, după ce echipa a învins, în partida cu Minifotbal Hunedoara, cu scorul de 3-0. Marius Sanfirişca s-a ţinut de cuvânt şi am petrecut cu copiii o seară plăcută la Pizzeria Veneţia. Le-am promis fotbaliştilor mei că vom repeta experienţa aceasta şi tot aici, cu acordul lui Marius Sanfirişca”, a spus Stan Hanzi, antrenorul micilor fotbalişti.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

10 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

10 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

10 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

10 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

10 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

10 ore ago