Micii fotbalişti au făcut spectacol

Terenul sintetic amenajat la Stadionul Cetate din Deva s-a bucurat de prezenţa unui număr impresionant de copii şi junior (peste 80 de participanţi) care s-au aflat la un reuşit turneu organizat de clubul de­vean.
Patru echipe, CSM Deva, Viitorul Şoimuş, CS Hunedoara şi Zarandul Crişcior, alcă­tuite din copii născuţi în anul 2010/2011 au desfăşurat meciuri pline de spectacol, sub privirile încântate ale părinţilor, care au respectat toate solicitările organi­za­torilor în ceea ce priveşte protocolul sani­tar.Pentru micii fotbalişti de la CSM Deva pregătiţi de Marius Sîrbu, Marius Tănase, Emil Vârtan, gazde deosebite pentru echi­pe­le prezente la turneu, a fost o zi deo­se­bită deoarece au făcut o bună demons­taţie pentru un joc de fotbal spectaculos. Am văzut la cei mici driblinguri, pase scurte şi multe goluri care i-au încântat pe cei pre­zenţi.
Au evoluat la CSM Deva 2010: Bogdan, Denis – Patrik, Andrei, Roly, Stefi, Luca, Vla­dimir, Tudor, Ianis, Albert, Stefi, Andrei, Răzvan, Mircea, Andrei, Denis, Vlad.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alte medalii pentru luptătorii deveni

Ediţia din acest an a Campionatelor Naţio­nale de lupte libere pentru sportivi U15 a reunit la start aproximativ 400 participanţi,

Bianca Andreescu renunţă la turneul de la Roma

Bianca Andreescu (foto) (20 de ani, locul 6 WTA) va rata şi turneul de la Roma ( desfăşurat în perioada

Cine joacă Barajul de promovare în Liga a III-a

Duminică, 9 mai, la sediul FRF a avut loc tragerea la sorţi a programului primei etape a barajului de menţinere/promovare

Închide