Categories: ElectoraleFlash

Mesaj adresat tuturor hunedorenilor. Opriţi asaltul asupra României!

Stimaţi hunedoreni,
Suntem la finalul unei campanii electorale complicate. Fiecare partid, fiecare politician a încercat să vă atragă atenţia, să vă convingă să-l votaţi. Ca şi în vară, la alegerile locale, şi eu, şi colegii mei din PSD am reuşit să ducem o campanie pozitivă, fără atacuri la persoană, fără insulte şi fără să aruncăm cu pietre în adversarii noştri politici.
PSD a încercat în toată campania electorală să arate oamenilor adevărul, pentru ca oamenii să judece şi să aleagă în cunoştinţă de cauză.
Încrederea are nevoie de încredere. Dacă vrem ca România să aibă un viitor, atunci va trebui să reconstruim solidaritatea şi încrederea între oameni. Acesta trebuie să fie punctul de plecare al unei guvernări bune şi puternice, obiectivul nostru principal.
Tot ce s-a întâmplat în ultimul an arată că asaltul asupra României a început din nou. Azi, suntem din nou, la un pas de a ne reîntoarce la tăierile de salarii şi de pensii, la un nou împrumut de la FMI, cu toate consecinţele lui înrobitoare pentru ţară. Am mai trecut în 2008 prin asemenea momente şi ştim foarte bine asta!
Am mai spus-o şi o repet: cauzele sărăciei trebuie căutate în faptul că miliardele făcute de străini pe spinarea românilor se scurg în afara graniţelor României, în timp ce tinerii îşi părăsesc familiile şi ţara, fiindcă aici nu mai au soluţii. Este o sângerare, o secătuire care ne afectează pe toţi, în egală măsură!
Şi este timpul să o spunem cu subiect şi predicat: pe 11 Decembrie vom alege între o guvernare pentru România, pentru români, şi o guvernare pentru Bruxelles şi pentru străini! Pe 11 Decembrie, vom alege între a avea un Parlament şi un Guvern al tuturor românilor şi a avea un Parlament şi un Guvern care apără doar privilegiile celor ce vor să transforme România într-o colonie a corporaţiilor transnaţionale şi a băncilor străine! Nu de „tehnocraţi” plătiţi de Bruxelles are nevoie România, ci de români, pentru români!
PSD este pregătit să lupte pentru România şi pentru români. Pentru asta, pe 11 Decembrie, mergeţi la vot şi alegeţi în cunoştinţă de cauză. Împreună putem opri sângerarea care ne distruge pe toţi.
Vă mulţumesc tuturor şi vă asigur de încrederea şi respectul meu!
Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara
Comandat: PSD Hunedoara; Executat: Media Hunedoreană SRL Deva; CUI AEP mandatar financiar 11160007

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • POSTACII PNL CARE VA INJURA PE ACEASTA PAGINA
    Goia Lidia. Coordonator campanie
    Hangiu Laura.
    Elena Andreea Mic.
    Stanciu Patricia.
    Dacian Titus Gic.
    Stefan Ciocan – sef de campanie PNL! 3 conturi false.
    Chirila Adina.
    Chirila Radu.
    Costy Pruteanu.

  • Respect dl Laurențiu Nistor, ați redat libertate Județului Hunedoara, sunteți un om care merită tot respectul nostru şi pentru asta vă acordăm încă o dată votul.

  • Romanii au mai si votat ei cu dreapta ..., au ma fost si furati ei de dreapta si tocmai de aceea acum voteaza stanga !!! PSD este un partid care a marit pensii si salarii fara sa strige dupa oameni ca sunt pomanagii electorali !!!!

  • Eu cred in Romania,pentru ca o iubesc!Cred in tara mea,pentru ca aici m-am nascut,aici am devenit tot ceea ce sunt!Aici s-a nascut fiica mea,aici ,impreuna cu oameni minunati,dascalii ei,am incercat sa o ajutam sa-si gaseasa drumul,unul deloc usor,dar drept,am invatat-o ca doar cu sudoare se pot realiza lucruri mari si durabile.Astazi,sunt mandra de realizarile ei,dar mai ales de felul in care stie sa fie un om frumos,bun si demn!Spre bucuria mea,a ales sa ramana in Romania!Aici si-a construit o cariera,aici incearca in fiecare zi,sa schimbe in mai bine viata noastra,a tuturor.Imi doresc,ca toti parintii tinerilor romani,sa-si poata avea copii acasa.Dar pentru asta,Romania trebuie sa poata oferi fiilor ei,locuri de munca sigure s i bine platite,Romania,trebuie sa poata avea grija de seniorii ei,trebuie sa-si poata ingriji bolnavii si educa copii,sa-si respecte medicii si profesorii,si... cate si mai cate!De aceea,eu cred ca votul din 11 Decembrie este foarte important.El trebuie sa ne aduca in fruntea tarii,pe cei care au dovedit ca pot sa UNEASCA si nu sa dezbine,pe cei care au dovedit ca se POATE,se poate guverna bine,se poate obtine crestere economica,si asta sa se simta in buzunarul tuturor!Eu cred in Romania,in oameni pentru oameni,de aceea votez PSD!!!INDRAZNESTE SI TU,SA CREZI IN ROMANIA!!!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago