Categories: Comunitate

Membrii CARP Deva, aşteptaţi la noul cabinet stomatologic

Magdalena Şerban

Cabinetul stomatologic nou amenajat în cadrul Centrului social pentru persoanele vârstnice, ce aparţine de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Deva (CARP), îşi aşteaptă pacienţii cu o aparatură de ultimă generaţie şi cu o serie de facilităţi.
„La acest cabinet, se tratează marea majoritate a membrilor noştri, din cei peste 6.000, câţi fac parte din CARP Deva în prezent, iar personalul este format dintr-un doctor stomatolog şi o asistentă. Cabinetul dispune de toate condiţiile pentru buna desfăşurare a unui act medical de calitate. Aici, extracţiile sunt gratuite pentru membrii CARP DEVA, la fel ca şi consultaţiile stomatologice. Vechiul cabinet ce data de aproximativ 15 ani, se afla într-o încăpere care nu respecta, în întregime, normele sanitare în vigoare, motiv pentru care a început să ne fie greu încă de acum trei ani, în ceea ce priveşte primirea avizului de funcţionare şi trebuia să luăm măsuri urgente în acest sens. O altă noutate pe care vreau s-o fac publică este următoarea: Consiliul Director al CARP DEVA va propune spre aprobare Adunării Generale ce va avea loc în luna aprilie a acestui an, suportarea unei cote-părţi, adică a unui procent de cel puţin 30 la sută din costul lucrărilor stomatologice, pentru toţi membrii pensionari, a căror pensie este mai mică de 500 de lei. Sunt sigur că acest lucru îi va bucura pe mulţi şi va constitui un sprijin real pentru ei”, a precizat Francisc Kovacs, preşedintele CARP Deva.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie cu chipiu are șanse mari să fie re­trogradată. Nu de…

8 ore ago

Dansăm? Da, la Simeria a fost o seară magică

Seară magică la Simeria, duminică! În Parcul Unirii, care tocmai a fost reabilitat, a fost…

8 ore ago

Bulina albă

Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că a crezut de la bun început în echipa…

8 ore ago

Bulina neagră

Vasile T., din municipiul Petroșani Pentru că a fost arestat pentru furt calificat, omul fiind…

8 ore ago

Lelese: Vor să fie găsiți oricând, de oricine, prin RENNS

Magdalena Șerban Registrul Electronic Național al No­men­claturii Stradale reprezintă evidența electronică a drumurilor și adre­selor…

8 ore ago

Nu mai lucrează cu publicul! Salariații de la Mediu protestează!

Salariații de la Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara se răzbună pe hunedoreni. Pentru că nu…

8 ore ago